Mijn bestelling

Bezorgadres

Je meubels worden bezorgd op het bij ons bekende adres, het factuuradres. Is het adres gewijzigd of wil je je bestelling ergens anders laten bezorgen, dan kan je het bezorgadres snel en makkelijk wijzigen via jouw Mijn Goossens-account. Doe dit minimaal twee werkdagen voor levering.

Bezorgdatum

Benieuwd naar de levertijd van bepaalde items? Deze staat bij de producten in de webshop vermeld. Je kunt deze indicatie aanhouden betreft de bezorgdatum. Nadat jij een order hebt geplaatst, ontvang je van ons een e-mail met de vraag om de bezorgdatum via Mijn Goossens in te plannen. Zo bezorgen wij jouw meubels op het moment dat het jou uitkomt en staan wij niet voor een dichte deur.  

Tijdstip van bezorging

Heb je gekozen voor de Goossens Bezorg- en Montageservice? Dan versturen wij twee werkdagen voor levering na 20.00 uur een e-mail met daarin een tijdsblok van twee uur vermeld. In dat tijdsblok komen wij jouw nieuwe meubels bezorgen. Het is helaas niet mogelijk om een voorkeurstijdsblok aan te geven. Je mag tot 2 werkdagen voor levering de afspraak kosteloos verzetten. Daarna wordt voor het verzetten van een afspraak € 99,- in rekening gebracht. De reden dat er kosten in rekening worden gebracht heeft te maken met het feit dat de ritplanning niet meer gewijzigd kan worden.  


Heb je kleinere producten besteld? Dan worden deze via de pakketdienst van PostNL verstuurd. In dat geval ontvang je via e-mail een Track & Trace code zodat je je pakketje kunt volgen. 

Niet thuis bij bezorging

Goossens bezorgdienst:
Veel meubelen worden bezorgd door de Goossens bezorgdienst. Ben je niet thuis op het moment van bezorging zonder ons minimaal twee werkdagen voor levering te hebben geïnformeerd, dan wordt er 99,- in rekening gebracht omdat er opnieuw bezorgd moet worden. Een nieuwe bezorgafspraak maak je door te bellen naar onze klantenservice: 0413-212855

Externe Partners:
Producten die worden bezorgd via pakketdienst worden eenmalig de volgende dag opnieuw bezorgd.

Levertermijn aanpassen

Oeps! Heb je een datum opgegeven voor de levering, maar komt dit om welke reden dan ook eigenlijk niet zo goed uit? Verleng de levertermijn via jouw Mijn Goossens-account (in een paar simpele stappen kun je jezelf registeren). 


Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.