In verband met drukte is de levertijd van artikelen die bezorgd worden met pakketdienst iets langer dan je van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor.

Mijn bestelling

Bezorgadres

Je meubels worden bezorgd op het bij ons bekende adres, het factuuradres. Is het adres gewijzigd of wil je je bestelling ergens anders laten bezorgen, dan kan je het bezorgadres snel en makkelijk wijzigen via jouw Mijn Goossens-account. Doe dit minimaal twee dagen voor levering.

Bezorgdatum

Benieuwd naar de levertijd van bepaalde items? Deze staat bij de producten in de webshop vermeld. Je kunt deze indicatie aanhouden betreft de bezorgdatum. Nadat jij een order hebt geplaatst, ontvang je van ons een e-mail met de vraag om de bezorgdatum via Mijn Goossens in te plannen. Zo bezorgen wij jouw meubels op het moment dat het jou uitkomt en staan wij niet voor een dichte deur.  

Tijdstip van bezorging

Heb je gekozen voor de Goossens Bezorgservice? Dan versturen wij twee dagen voor levering na 20.00 uur een e-mail met daarin een tijdsblok van twee uur vermeld. In dat tijdsblok komen wij jouw nieuwe meubels bezorgen. Het is helaas niet mogelijk om een voorkeurstijdsblok aan te geven. 

Als we gratis komen bezorgen, en je dus hebt gekozen voor de drempelservice, ontvang je minimaal op de dag van levering voor 7.00 uur een tijdsblok. In dat tijdsblok komen wij of één van onze partners jouw nieuwe meubels bezorgen. Ook hierbij geldt dat het helaas niet mogelijk is om een voorkeurstijdsblok aan te geven. 

Heb je kleinere producten besteld? Dan worden deze via de pakketdienst van PostNL verstuurd. In dat geval ontvang je via e-mail een Track & Trace code zodat je je pakketje kunt volgen. 

Niet thuis bij bezorging

Goossens bezorgdienst:
Veel meubelen worden bezorgd door de Goossens bezorgdienst. Ben je niet thuis op het moment van bezorging zonder ons minimaal twee dagen voor levering te hebben geïnformeerd, dan wordt er 99,- in rekening gebracht omdat er opnieuw bezorgd moet worden. Een nieuwe bezorgafspraak maak je door te bellen naar onze klantenservice: 0413-212855

Externe Partners:
Producten die worden bezorgd via pakketdienst worden eenmalig kosteloos de volgende dag opnieuw bezorgd.

Levertermijn aanpassen

Oeps! Heb je een datum opgegeven voor de levering, maar komt dit om welke reden dan ook eigenlijk niet zo goed uit? Verleng de levertermijn via jouw Mijn Goossens-account (in een paar simpele stappen kun je jezelf registeren). Tot twee dagen voor levering is deze service gratis. Doe je dit later? Dan zijn de kosten 99,-.


Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.