Montageservice

Een nieuw meubel zelf monteren kan soms nog eens een lastige klus zijn. De handigheid en kennis van een monteur is dan meer dan welkom. Daarom kun je kiezen voor onze montageservice.

Onze montageservice is alleen mogelijk als je kiest voor de Goossens bezorgservice, waarbij we meubels plaatsen op de plek waar jij wilt, onderhoudsadvies geven en het verpakkingsmateriaal mee retour nemen. De montage van je gekozen artikel zit in dit geval al in de prijs inbegrepen. Maar soms vraagt de montage van een meubel meer tijd of specialisme, waardoor we een kleine meerprijs vragen voor het monteren hiervan. Met deze extra montageservice worden je meubels compleet gebruiksklaar gemaakt.

Kosten montageservice (Goossens Basic Collectie):

Kledingkasten
+100,-
Ladekasten
+60,-
Boxsprings
+60,-
Ledikanten
+60,-
Nachtkastjes
+25,-

Let op! De montagekosten moeten dus worden opgeteld bij de 99,- voor de Goossens bezorgservice. De Goossens Bezorging is niet van toepassing op Kave Home producten, deze worden niet gemonteerd.

Kosten muurmontage (gehele collectie):

Hangmeubels
+50,-
Opbergkasten
+50,-
Kledingkasten
+25,-


Lampen, spiegels, schilderijen en kapstokken worden niet door de monteurs opgehangen

Let op! Muurmontage is altijd in combinatie met de Goossens bezorgservice en voor de Goossens Basic Collectie de meerprijs voor de montage.


Al inbegrepen bij de Goossens bezorgservice (99,-)

Montage van:

  • Slaapkamermeubels uit de Goossens, Goossens Excellent en Goossens Eco collectie
  • Woonkamermeubels uit de Goossens, Goossens Basic, Goossens Excellent en Goossens Eco collectie


Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.