Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

De komende weken brengen we extra veel tijd door in en om het huis. Een plek van geborgenheid, veilig in je eigen cocon. Wil je je thuis extra sfeervol en comfortabel maken? Dan kun je gewoon bij ons terecht.

Terwijl de situatie per dag verandert blijven wij ons onverminderd inzetten om onze service en producten aan te bieden. We hebben dan ook diverse aanpassingen gedaan om jullie, en ook onze veiligheid te kunnen waarborgen. Omdat we de strijd tegen het coronavirus samen aangaan, vragen we ook aan jullie om wat kleine aanpassingen te doen als jullie onze winkels bezoeken. Hiervoor vragen we jullie begrip, en zeggen we dank je wel!

winkels

In al onze woonwinkels kan je veilig komen winkelen. Op basis van de adviezen van het RIVM hebben we diverse maatregelen genomen. Echter vragen we ook aan jullie als bezoeker, hier op de juiste manier mee om te gaan:
· Onze medewerkers geven je even geen hand en wassen en desinfecteren hun handen regelmatig.
· Als gespecialiseerde woonwinkel vallen wij onder de zogenaamde low-traffic winkels, daarnaast biedt onze ruim opgezette winkelvloer genoeg ruimte om iedereen goed te kunnen verspreiden. Dit biedt dus alle ruimte om de aanbevolen 1,5 meter afstand te bewaren tussen andere klanten en onze medewerkers.
· We monitoren de bezoekersaantallen en nemen we maatregelen indien dit noodzakelijk is.
· We hebben extra schoonmaakrondes ingeroosterd, waarbij onder andere onze pinautomaten en deurklinken met regelmaat worden gedesinfecteerd.
· Daarnaast zijn de ventilatiekanalen voorzien van een frisse onderhoudsbeurt.

Wij zijn dus helemaal klaar voor een dagje onbezorgd woonshoppen. Wel verzoeken we je om extra alert te zijn op persoonlijke hygiëne.

· Als onze medewerkers minimale klachten hebben, blijven zij thuis. Wij vragen aan onze klanten om, bij minimale klachten ook gehoor te geven aan deze maatregel. In dat geval kan je altijd terecht bij ons online aanbod. Ook voor persoonlijk advies staan onze medewerkers voor je klaar via chat of telefoon.
· Daarnaast willen we je vragen om in de winkels zo veel mogelijk met PIN te betalen. Wil je toch contant geld of bijvoorbeeld een cadeaucheque overhandigen? Leg dit dan op de balie, om contact zoveel mogelijk te vermijden.

Let op! Sommige winkels hebben afwijkende openingstijden. Kijk daarom voor je bezoek even op de winkelpagina van jouw Goossens winkel. De openingstijden kunnen plotseling veranderen. Ook wij moeten dagelijks schakelen om goed op de huidige situatie in te spelen. Wij vragen hiervoor je begrip.

winkels & openingstijden

bezorging

Bestel gerust je meubels online of in de winkels en geniet binnen een paar dagen je nieuwe interieur.

Ook tijdens bezorging houdt Goossens zich strikt aan de richtlijnen en adviezen van de overheid, waarbij persoonlijke hygiëne centraal staat. Hierdoor zal de bezorging tijdelijk iets anders verlopen, want:

· We gebruiken desinfectiemiddelen
· We schudden geen handen
· We werken (desgewenst) met handschoenen en mondkapjes
· We hebben alleen fitte bezorgers op de wagens zitten

Wat jij kan doen als klant:
· Heb je zelf klachten? Laat het ons s.v.p. tijdig weten, we zoeken dan samen naar een passende oplossing;
· Geef onze bezorgers de ruimte door ongeveer 1,5 meter afstand te houden;
· Betaal waar mogelijk uitsluitend per PIN/BANCONTACT.

shop online

Online advies

Heb je online hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste meubels? Bijvoorbeeld het samenstellen van je nieuwe boxspring, of het bepalen van het juiste formaat van je eettafel? Onze adviseurs helpen je graag verder via chat of telefoon.

Start een online adviesgesprek

Ma t/m zon tussen:
08:30- 22:00

vragen?

neem contact met ons op

Heb je nog een vraag over onze maatregelen of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar.

contact