Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

We brengen tegenwoordig extra veel tijd door in en om het huis. Een plek van geborgenheid, vertrouwd in je eigen cocon. Wil je jouw interieur extra sfeervol en comfortabel maken? Dan kun je ook in coronatijden veilig bij ons terecht.

Terwijl de situatie per week verandert, blijven wij ons onverminderd inzetten om onze service en producten aan te bieden. We hebben dan ook diverse aanpassingen gedaan om jullie, en ook onze veiligheid te kunnen waarborgen.

Wat een (woon)geluk, onze deuren zijn geopend.

Dat betekent dat het mogelijk is om zonder afspraak veilig te komen woon- en slaapshoppen. Onze adviseurs helpen je graag bij al je interieurvragen, zodat jij binnenkort geniet van ultiem woongeluk.

Wil je er zeker van zijn dat een adviseur een moment voor je heeft? Dan raden wij aan om een winkelafspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak neemt onze adviseur speciaal voor jou de tijd om je te voorzien van professioneel woon- en slaapadvies.

Mocht het gewenste tijdsblok niet meer beschikbaar zijn, dan kun je natuurlijk ook zonder afspraak naar je favoriete inspiration store komen om onze meubels zelf te ervaren. Onze adviseurs doen hun best om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

zoek een winkel in de buurt


Plan een winkelbezoek

Wil je er zeker van zijn dat een adviseur een moment voor je heeft? Plan dan nu je winkelafspraak in. Uiteraard ben je ook zonder afspraak van harte welkom in onze winkels.


Plan een winkelbezoek


Genomen maatregelen

Je vindt hier de maatregelen die we hebben genomen naar aanleiding van het advies van het RIVM. We vragen je op de juist manier hiermee om te gaan.

Aantal personen; Beperk het aantal personen met wie je de winkel bezoekt (bij voorkeur naar max. 2 personen, met uitzondering van minderjarige van het eigen huishouden).
Houd afstand; Houd 1,5 meter afstand tussen andere klanten en onze medewerkers. Als gespecialiseerde woonwinkel vallen wij onder de zogenaamde low-traffic winkels, onze ruim opgezette winkelvloer biedt genoeg ruimte om iedereen goed te kunnen verspreiden.
Hygiëne; Wij zijn extra alert op onze hygiëne, we desinfecteren regelmatig onze handen, deurklinken, balie en pinautomaten etc. Ook hebben we extra schoonmaakrondes ingeroosterd en zijn alle ventilatiekanalen voorzien van een extra onderhoudsbeurt. Op onze slaapafdelingen maken we gebruik van beschermlagen over de matrassen, zo kun je deze ook nu veilig testen.
Geef geen hand; Voor jouw en onze veiligheid schudden wij even geen handen.
Gebruik je elleboog; Hoest of nies in je elleboog.
Betalen met pin; Betaal met PIN, bij voorkeur contactloos. Wil je toch contant geld of bijvoorbeeld een cadeaucheque overhandigen? Leg dit dan op de balie.


Plan een online adviesgesprek

We willen je graag helpen met het creëren van ultiem woongeluk in een persoonlijk interieur. Daarom vindt persoonlijk advies nu ook online plaats. Wens jij een online adviesgesprek met een van onze adviseurs? Maak dan een afspraak of lees meer over het online advies. Dit gesprek vindt plaats via Whatsapp, videobellen of telefonisch, hoe en wanneer het jou uitkomt.

plan een adviesgesprekLevertijd en bezorging

Bestel gerust je meubels online en geniet binnen een paar dagen je nieuwe interieur.
Ook tijdens het bezorgen van je meubels houdt Goossens zich strikt aan de richtlijnen en adviezen van de overheid, waarbij persoonlijke hygiëne en 1,5e meter afstand centraal staan. Hierdoor zal de bezorging tijdelijk iets anders verlopen, want:

  • We gebruiken desinfectiemiddelen
  • We schudden geen handen
  • We werken (desgewenst) met handschoenen en mondkapjes
  • We hebben alleen fitte bezorgers op de wagens zitten
  • We gebruiken bescherming /zakjes om de pinautomaten die we na elke transactie vernieuwen

Let op! Omdat wij de RIVM-maatregelen strikt naleven, is onze bezorgcapaciteit - net als bij PostNL- beperkt. Het kan zijn dat de levering van jouw bestelling hierdoor vertraging oploopt. Daarnaast heerst er momenteel een schaarste in grondstoffen en materialen, waardoor het mogelijk is dat de productie van bepaalde meubels langer duurt dan verwacht. Bij de productinformatie van jouw product lees je wat op dit moment de verwachte levertijd is. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Wat jij kan doen als klant:
  • Heb je zelf klachten die op een coronabesmetting kunnen wijzen? Laat het ons s.v.p. tijdig weten, we zoeken dan samen naar een passende oplossing.
  • Geef onze bezorgers de ruimte door ongeveer 1,5e meter afstand te houden.
  • Betaal waar mogelijk uitsluitend per PIN/BANCONTACT.

shop online

Vragen?

neem contact met ons op

Heb je nog een vraag over onze maatregelen of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar.

contact