Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

De komende weken brengen we extra veel tijd door in en om het huis. Een plek van geborgenheid, vertrouwd in je eigen cocon. Wil je jouw interieur extra sfeervol en comfortabel maken? Dan kun je ook in coronatijden veilig bij ons terecht.

Terwijl de situatie per dag verandert, blijven wij ons onverminderd inzetten om onze service en producten aan te bieden. We hebben dan ook diverse aanpassingen gedaan om jullie, en ook onze veiligheid te kunnen waarborgen. Omdat we de strijd tegen het coronavirus samen aangaan, vragen we ook aan jullie om wat kleine aanpassingen te doen als jullie onze winkels bezoeken. Hiervoor vragen we jullie begrip, en zeggen we dank je wel!

winkels

Je kunt veilig komen winkelen

Tijdens onze reguliere openingstijden ben je natuurlijk van harte welkom om te komen shoppen. Wel hebben wij op basis van de adviezen van het RIVM diverse maatregelen genomen voor ieders gezondheid. Een van die maatregelen is dat we maar een beperkt aantal bezoekers binnen in onze woonwinkels kunnen toelaten. Daarnaast duren onze koopavonden momenteel tot 20.00 uur.

Zonder afspraak ben je van harte welkom. Maar we raden je aan om wél een afspraak te maken, zodat je rustig kunt woonshoppen op het moment dat jij graag wenst. Bovendien helpt dit ons ook om drukke momenten in onze winkels beter te kunnen spreiden. Bij ons kun je zo altijd veilig winkelen. Selecteer de winkel, een datum en een dagdeel naar keuze en laat je gegevens achter. Dan nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om het bezoekmoment te bevestigen.

genomen maatregelen

Je vindt hier de maatregelen die we hebben genomen naar aanleiding van het advies van het RIVM. We vragen je op de juist manier hiermee om te gaan.

Mondkapje; al onze adviseurs in de winkel dragen een mondkapje. Wij vragen jou ook een mondkapje te gebruiken. Dit is in onze Belgische winkels verplicht (Baarle-Nassau & Peer).
Houd afstand; houd 1,5 meter afstand tussen andere klanten en onze medewerkers. Als gespecialiseerde woonwinkel vallen wij onder de zogenaamde low-traffic winkels, onze ruim opgezette winkelvloer biedt genoeg ruimte om iedereen goed te kunnen verspreiden.
Hygiëne; wij zijn extra alert op onze hygiëne, we desinfecteren regelmatig onze handen, deurklinken, balie en pinautomaten etc. Ook hebben we extra schoonmaakrondes ingeroosterd en zijn alle ventilatiekanalen voorzien van een extra onderhoudsbeurt. Op onze slaapafdelingen maken we gebruik van beschermlagen over de matrassen, zo kun je deze ook nu veilig testen.
Geen groepen; betreed niet met meer dan 3 personen onze winkels. Bij drukte in de winkels kan het zijn dat we je even moet wachten en we je later pas kunnen toelaten.
Geef geen hand; voor jouw en onze veiligheid schudden wij even geen handen
Gebruik je elleboog; Hoest of nies in je elleboog.
Betalen met pin; betaal met PIN, bij voorkeur contactloos. Wil je toch contant geld of bijvoorbeeld een cadeaucheque overhandigen? Leg dit dan op de balie.

Heb je minimale klachten en word je geacht thuis te blijven, maar wil je wél graag een nieuw interieur? Kijk eens rond in onze webshop en maak een afspraak voor een online interieuradviesgesprek met een van onze adviseurs. Zij staan je graag te woord via de chat, maar kunnen ook videobellen als jij dat liever wenst. Je kunt altijd bij ons terecht.

alle winkels & openingstijden

PLAN JE BEZOEKMOMENT
Levertijd en bezorging

Bestel gerust je meubels online of in de winkels en geniet binnen een paar dagen je nieuwe interieur.
Ook tijdens het bezorgen van je meubels houdt Goossens zich strikt aan de richtlijnen en adviezen van de overheid, waarbij persoonlijke hygiëne en 1,5 meter afstand centraal staan. Hierdoor zal de bezorging tijdelijk iets anders verlopen, want:

  • We gebruiken desinfectiemiddelen
  • We schudden geen handen
  • We werken (desgewenst) met handschoenen en mondkapjes
  • We hebben alleen fitte bezorgers op de wagens zitten
  • We gebruiken bescherming /zakjes om de pinautomaten die we na elke transactie vernieuwen

Let op! Omdat wij de RIVM maatregelen strikt naleven, is onze bezorgcapaciteit, net als bij PostNL, beperkt. Het kan zijn dat de levering van jouw bestelling hierdoor vertraging oploopt. Daarnaast heerst er momenteel een schaarste in grondstoffen en materialen, waardoor het mogelijk is dat de productie van bepaalde meubels langer duurt dan verwacht. Bij de productinformatie van jouw product lees je wat op dit moment de verwachte levertijd is. Alvast onze excuses voor het ongemak.

Wat jij kan doen als klant:
  • Heb je zelf klachten? Laat het ons s.v.p. tijdig weten, we zoeken dan samen naar een passende oplossing.
  • Geef onze bezorgers de ruimte door ongeveer 1,5 meter afstand te houden.
  • Betaal waar mogelijk uitsluitend per PIN/BANCONTACT.

shop online

plan een adviesgesprek

ONLINE OF IN DE WINKEL

Tijdens onze reguliere openingstijden ben je natuurlijk altijd welkom om te komen winkelen. Maar we letten er dan wel op dat er niet teveel mensen tegelijkertijd binnen zijn. Door van tevoren (gratis) een afspraak in te plannen, weet je zeker dat je kan komen winkelen op een moment dat jou het beste uitkomt.

Op verzoek openen we zelfs buiten openingstijden speciaal voor jou onze deuren voor een momentje private shopping. Bij een online adviesgesprek kun je via Whatsapp, videobellen of telefoon terecht. Gewoon als extra service in deze onzekere tijden.

plan een adviesgesprek

vragen?

neem contact met ons op

Heb je nog een vraag over onze maatregelen of kunnen we je ergens anders mee helpen? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar.

contact