65jaar-logo-nl-klein-3ZITBANK
GAUDIO
_____

Uitmuntend design en comfort, dat zie je in één oogopslag. Met de hedendaagse vormen en strakke belijning haal je met zitbank Gaudio echte finesse in huis. De ronde, buisvormige poten zijn slank maar toch sterk. In combinatie met de volle, zachte kussens is dit dé bank voor iedereen die tijdloos design én duurzaam comfort waardeert. De armkussens van Gaudio zijn ontwikkeld door specialisten. Gedrapeerd over de armleuningen zorgen zij voor de ultieme zitbeleving.

GOOSSENS EXCELLENT BANK GAUDIO 2,5 ZITS 1.599,-

STOEL
MANZINI
_____

Eetkamerstoel Manzini is een prachtig designstuk met comfortabele zitting. Het minimalistische, zwart gecoate frame heeft een bescheiden uitstraling. Maak een weergaloos statement met een kleur volgens de laatste trend. De roze velvet stof blijf je aanraken, zo zacht. Stoel Manzini is een uniek object aan je eettafel waar het makerschap vanaf spat.GOOSSENS EETKAMERSTOEL MANZINI MET ARM 359,-

BUFFETKAST
BARCELONA
_____

Volgens ons krijgt een kast pas karakter als je de passie van vakmanschap voelt. Buffetkast Barcelona is een kast van topkwaliteit. De elegante, fijne belijning een combinatie van opbergen en open ruimte maken dit meubel uniek. De deuren zijn eenvoudig te openen en sluiten door het ‘push open systeem’. Het karaktervolle eikenhout toont natuurlijke nerftekeningen, waardoor elk design zijn eigen persoonlijkheid behoudt.

GOOSSENS BUFFETKAST BARCELONA 999,-

HOEKBANK
JIM
_____

Hoekbank Jim staat als een huis! Met deze stoere bank met verplaatsbare elementen blijf je naar hartenlust je interieur veranderen. Laat je verleiden door de brede armleuningen, het grote zitvlak en de comfortabele zachte kussens. De oversized kapnaad geeft hoekbank Jim letterlijk een ruig randje. Met deze statement bank kan je ultiem loungen in je eigen relaxcocon.


GOOSSENS HOEKBANK JIM 1.988,-

SALONTAFEL
MENDA
_____

Met trots tonen wij salontafel Menda, een meubel met een bijzonder verhaal. Het blad is namelijk van versteend hout en reeds miljoenen jaren oud. Ooit is het hout in de bodem terecht gekomen, al waar het langzaam is gaan ontbinden en de houtvezels zijn gekristalliseerd door mineralen in de aardbodem. Door zijn bijzondere herkomst is elk tafelblad uniek, met eigen nerftekening en jaarringen. Menda is met recht een museumstuk te noemen.

GOOSSENS EXCELLENT SALONTAFEL MENDA 399,-

ZITBANK
GS-1505
_____

De Goossens GS collectie is het neusje van de zalm en nergens anders verkrijgbaar. Dankzij de samenwerking met topdesigners kunnen we met trots zeggen dat deze collectie adembenemend is om naar te kijken. Het design klopt tot in de puntjes. Dat zie je terug aan de strakke lijnen en de modieuze poten. Je ervaart meer zitcomfort dan je zou durven dromen.


GOOSSENS EXCELLENT BANK GS-1505 MET CHAISE LONGUE 2.878,-