Voor binnen & buiten
Toepassing van Nederlandse restmaterialen
Stijlvol en circulaire design meubels

Goossens Next

Duurzame meubels vervaardigd uit restmaterialen
Ontdek meer over onze Next meubels en de circulaire materialen waaruit deze zijn gemaakt. Deze meubelcollectie – zowel geschikt voor binnen als buiten - is de next step in onze reis om de meest duurzame bijdrage te leveren in de interieurbranche in 2030. Voor de afwerking van deze kwalitatieve meubels gebruiken we namelijk unieke coatings die bestaan uit Nederlandse restmaterialen. Coatings die een duurzaam alternatief zijn voor stofferen. Een circulaire innovatie, zodat woongeluk in een mooiere wereld steeds dichterbij komt.

Lees meerBekijk de collectie

Goossens Next

Ocean

Eindelement | Cool cork

1.499,-
Goossens Next

Hocker Ocean

85 x 85 cm | Cool cork

1.199,-
WEEKDEAL
Goossens Next

Ocean

1 zits zonder arm | Cool cork

1.499,-
Goossens Next

Emotion

Hoekelement | Cool leather

1.299,-
Goossens Next

Emotion

Eindelement | Cool leather

1.299,-
Goossens Next

Ocean

Hoekelement | Cool cork

1.499,-
Goossens Next

Emotion

1 zits zonder arm | Cool leather

1.299,-
Goossens Next
2.199,-
Goossens Next

Hocker Emotion

85 x 85 cm | Cool leather

999,-
WEEKDEAL

Circulaire materialen

Over de herkomst van onze circulaire coatings, vertellen we je graag meer. Zo weet jij exact welke oorsprong het materiaal heeft van jouw Goossens Next interieuritem en ontdek je fijne eigenschappen.

Leather coating

De circulaire leather coating die wij op jouw favoriete Next meubel aanbrengen, bestaat uit leerresten uit de Brabantse leerindustrie. Restmateriaal dat voorzien is van een hoge kwaliteit, want deze coating heeft dezelfde eigenschappen als aniline en nubuck leer. Het absorbeert bovendien geen vloeistoffen, waardoor je meubel vlekvrij én altijd waterbestendig is.

Extra fijn: de interieuritems voorzien van deze leather coating bevatten geen naden, waardoor ze extra comfortabel aanvoelen.

Alle leren meubels

Cork coating

Wijnkurken zijn allang geen afval meer. Wij gebruiken die uit Nederland namelijk voor onze zeer unieke VOC-vrije cork coating. Een natuurlijk, stijlvol en duurzaam materiaal dat uitermate geschikt blijkt voor onze Goossens Next collectie. Want: brandvertragend en werend tegen insecten en algen.

Bovendien krijgen vloeistoffen geen kans dankzij de niet absorberende eigenschappen. Geniet dus altijd van een vlekvrij meubel.

alle kurk meubels

De Goossens Next collectie is gemaakt in Nederland met de Cooloo Endless Life technologie.

shop goossens next

Ontdek Goossens Eco

CREËER EEN COMPLEET DUURZAAM INTERIEUR

Naast Goossens Next, hebben we ook een speciale Goossens Eco-collectie. Deze collectie, die onder andere bestaat uit tafels, kasten en vloerkleden, is geproduceerd met respect voor de aarde en vervaardigd uit duurzame en hergebruikte materialen als teak en mangohout.

ontdek goossens eco
-20%
Goossens Eco

Nachtkastje Moto

2 laden | driftwood

249,- 199,-
Snel in huis
Goossens Eco

Eettafel Otik

Verkrijgbaar in diverse maten

739,-
Snel in huis
Goossens Eco

Vloerkleed Assisa

165 x 235 cm | Assisa, zilver ivoor

829,-
Goossens Eco

Salontafel Otik

120 x 70 cm | Driftwood

489,-
Snel in huis

Blogs & inspiratie

Duurzaam ondernemen

VOOR EEN MOOIERE WERELD

De wereld verandert, en wij veranderen mee. Zo maken wij bewuste keuzes om bij te dragen aan een duurzame toekomst voor mens en milieu.

Alleen op deze manier kunnen wij woongeluk creëren voor iedere generatie, nu én later. Daarom zijn wij steeds op zoek naar duurzame verbeteringen die we...

Dit doen we

Praktische tips

Voor een duurzaam interieur

Een duurzaam meubel is in de eerste plaats een meubel dat lang mee gaat.

Met 65 jaar ervaring in de woonbranche weten we bij Goossens precies welke materialen en constructies een winnende combinatie vormen. Meubels van Goossens...

bekijk de tips

Circulaire meubels

De volgende stap in duurzaam wonen

Een duurzame wereld. Dat is waar we allemaal naar streven. Gelukkig wordt het maken van groene beslissingen steeds makkelijker, simpelweg omdat er nu ook iets te kiezen valt. Duurzaam is niet meer alleen ‘goed’, maar het ziet er ook...

ontdek de blog