Ruim 30 jaar expertise

Silvana staat al meer dan 30 jaar bekend om haar populaire support hoofdkussen met nekondersteuning. Met kussens in verschillende stevigheidsgraden en dekbedden met diverse warmteklassen staat persoonlijk slaapcomfort centraal. Silvana doet er dan ook alles aan om haar producten aan te laten sluiten bij ieders individuele slaapwensen.

shop silvanaSilvana hoofdkussens

Ontdek jouw ideale hoofdkussen

Je matras, postuur en slaaphouding zijn allesbepalend bij het kiezen van een hoofdkussen. Om aan ieders persoonlijke comfortwensen te voldoen heeft Silvana drie productlijnen met ieder zes verschillende comforttypen ontwikkeld, zodat je altijd verzekerd bent van de juiste ondersteuning.

SILVANA COMFORT

De Silvana Comfort lijn is de eenvoudige, maar effectieve basis lijn van Silvana. Het hoofdkussen uit deze lijn heeft drie afzonderlijk gevulde vakken met Comforel® Soft, dit zijn zachte synthetische vezelbolletjes die ervoor zorgen dat het kussen goed ondersteund en veerkrachtig is.

Rugslaper – zacht, medium, stevig
Zijslaper – zacht, medium, stevig

silvana comfort


SILVANA SUPPORT

De Silvana Support lijn heeft al het goede van de Silvana Comfort lijn, maar met dat extra beetje ondersteuning. Dankzij de uitneembare neksteun biedt het Silvana Support kussen namelijk extra ondersteuning aan de nek, wat bevorderlijk is voor de slaaphouding en daardoor bijdraagt aan een goede nachtrust.

Rugslaper – zacht, medium, stevig
Zijslaper – zacht, medium, stevig

silvana support


SILVANA SUPPORT ROYAL

De Silvana Support Royal lijn is duurzaam en verantwoord dankzij de vulling van Suprelle® Fusion, dit is een innovatief materiaal bestaande uit gerecyclede polyester vezels en Ducky Dons. Naast goed voor het milieu, is het hoofdkussen uit de Silvana Support Royal lijn ook verkoelend door het vochtregulerende materiaal. Daarbij biedt dit hoofdkussen extra ondersteuning aan de nek dankzij de uitneembare neksteun.

Rugslaper – zacht, medium, stevig
Zijslaper – zacht, medium, stevig

silvana support royal
een greep uit de collectie

hoofdkussens

Hoofdkussen Silvana Support

119,95
1-5 werkdagen in huis

Dekbedden

Bekijk de Silvana collectie

in één van onze winkels

Zoek een winkel bij jou in de buurt en ervaar de Silvana producten in het echt. Voel de texturen, stem jouw slaapwensen af en kom proefliggen. Zo kan je het slaapcomfort zelf ervaren.

Zoek een winkel

Van slaapkamer

naar luxe hotelsuite

Er gaat niks boven een luxe overnachting in een chique hotel. Een luxueuze inrichting, knisperend beddengoed en een heerlijk relaxed...

bekijk hoe

Behind the scenes

TV COMMERCIAL 2019 - 2020

Het opnemen van een tv-commercial heeft heel wat voeten in de aarde. Helemaal omdat we heel wat moois hebben om in korte tijd te laten zien....

kijk achter de schermen