Outlet

De mooiste meubels, maar dan super voordelig!
Naast onze prachtige showroommodellen en OP = OP collectie, kun je ook onze magazijn outlet in Veghel bezoeken, of een van onze vaste outlet winkels in Baarle-Nassau of Peer (BE).


Outlet winkels

Bezoek een van onze outlet winkels. Deze winkels bieden een extra grote collectie woon- en slaapkamermeubels aan voor een zeer aantrekkelijke prijs.Veghel

Magazijn outlet Veghel
27 april

Doornhoek 3865
5465 TB Veghel


bekijk outletPeer

Wonen, slapen + outlet
6 dagen per week

Baan naar Bree 127
3990 Peer België


bekijk winkelBaarle-Nassau

Wonen, slapen + outlet
7 dagen per week

Turnhoutseweg 5
5111 HA Baarle-Nassau België


bekijk winkel


Altijd korting tot -70%Gratis parkeren
Neem direct mee uit voorraadElke week nieuwe voorraad
Meubeloutlet met korting tot 70%

In onze meubeloutlet bieden we meubels aan voor een sterk gereduceerde prijs met kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%! Zo richt je je woning wel heel voordelig in met echte designiconen. Wij bieden onze outletmeubels op diverse plekken aan. Zo houden we elke maand een magazijnoutlet bij ons distributiecentrum in Veghel, hebben we diverse instore outlets verspreid over onze winkels en bieden we een selectie aan in de online outlet. 

De Goossens magazijnoutlet 

Markeer de laatste zaterdag van de maand in je agenda. Je shopt dan kwalitatieve meubels voor een zeer aantrekkelijke prijs tijdens de Mega Magazijn Outlet in Veghel. Het aanbod is groot: van voordelige tafels tot stoelen en van banken tot kasten en bedden. De kortingen lopen op tot maar liefst 70%! Dankzij het real time aanvullen van nieuwe meubels is het shopplezier in ons Mega Magazijn Outlet deze zaterdagochtend bijna oneindig.

De Goossens outlet winkels

Ben je verhinderd op de zaterdag of is ons distrubutiecentrum te ver? Bezoek onze instore outlets in Baarle, Peer, Nuenen of Cruquius met continue aanbod van wannahave woonitems met hoge kortingen. In de winkels staan zowel woonkamer outlet als slaapkamer outlet meubels, zodat je iedere woonruimte extra voordelig een mooie upgrade kan geven. 

Ontdek nóg meer korting bij Goossens

Naast de outlet meubels bieden we nog meer korting bij Goossens. Zo kan je voor een scherp gereduceerde prijs onze showroommodellen reserveren bij een woonwinkel bij jou in de buurt. Ook bieden we interessante koopjes in onze online op=op outlet, dit zijn meubels die binnenkort plaatsmaken voor de nieuwe collectie en niet meer terugkeren in ons aanbod. Zie je hier jouw meubelfavoriet tussen staan? Beslis dan snel want op = echt op! 

Garantie en voorwaarden

Koop jij een outletmeubel of showroommodel? Houd hier dan rekening mee:
∙ Meubels en accessoires uit onze outlet keren niet meer terug in de collectie. Het gaat hier om meubels van een geannuleerde bestelling of meubels met een hele lichte beschadiging.
∙ Bezorging van outlet meubels is alleen mogelijk door de externe partij Brenger. Voor deze service worden kosten in rekening gebracht. 
∙ Je kunt de meubels direct meenemen of ophalen op afspraak, elke dag tussen 10.00 en 13.00 uur.
∙ De gekochte outletmeubels worden niet ingepakt.
∙ Je ontvangt geen garantie op outletmodellen.
∙ Ruilen of retourneren van deze meubels is niet mogelijk.