OUTLET WINKELS

Profiteer het hele jaar door

Wil jij profiteren van de magazijnverkoop van Goossens? Kom dan eens een kijkje nemen in onze meubel outlet! De outlet in Veghel is helaas gesloten. In plaats daarvan hebben we maar liefst drie nieuwe locaties geopend waar je heel voordelig stoelen, tafels, kasten en bedden aan kan schaffen. Neem dus snel een kijkje in Outlet Rotterdam of woonwinkel Peer. Hier vind je een grote hoeveelheid aan outlet meubelen, met wekelijks wisselend assortiment. De grootste outlet is te vinden in woonwinkel Baarle-Nassau.

In deze winkels kan je voor een leuk prijsje een fantastische upgrade geven aan je woonkamer, eetkamer en slaapkamer, want met deze outlet prijzen hoef je niks te laten. Sla dus snel je slag en geniet direct van een nieuw stukje woongenot.

Baarle-Nassau

Turnhoutseweg 5
5111 HA Baarle-Nassau

openingstijden bekijken

Rotterdam

Watermanweg 215
3067 GA Rotterdam

openingstijden bekijken

Peer

Baan naar Bree 127
3990 Peer

openingstijden bekijken


Garantie en voorwaarden

Koop jij een outletmeubel? Houd hier dan rekening mee:
∙ Je kunt de meubels laten bezorgen door de bezorgservice Brenger.
∙ Je kunt de meubels direct meenemen of ophalen op afspraak, elke dag tussen 10.00 en 13.00 uur.
∙ De gekochte outletmeubels worden niet ingepakt.
∙ Je ontvangt geen garantie op outletmodellen.
∙ Ruilen of retourneren van deze meubels is niet mogelijk.Voorzorgsmaatregelen m.b.t. Coronavirus

Je kunt veilig komen winkelen
In al onze winkels hebben we maatregelen getroffen om de regels van het RIVM te waarborgen. Om de veiligheid van klanten en medewerkers te waarborgen, nemen we deze maatregelen:

Houd afstand; Houd 1,5 meter afstand tussen andere klanten en onze medewerkers. Hiervoor hebben we duidelijke tekens op de grond getrokken. Daarnaast hebben we de kassa’s uit elkaar geplaatst.
Hygiëne; Wij zijn extra alert op onze hygiëne, we desinfecteren regelmatig onze handen, deurklinken, balie en pinautomaten etc. Ook hebben we extra schoonmaakrondes ingeroosterd.
Geen groepen; Wij zorgen dat er maar een beperkt aantal personen tegelijk in de outlet zijn. Betreed niet met meer dan 2 personen onze outlet.
Betalen met pin; Betaal met PIN, bij voorkeur contactloos. Wil je toch contant geld of bijvoorbeeld een cadeaucheque overhandigen? Leg dit dan op de balie.

Wij zijn dus helemaal klaar voor een dagje onbezorgd woonshoppen. Wel verzoeken we je om extra alert te zijn op je persoonlijke hygiëne. Als onze medewerkers minimale klachten hebben, blijven zij thuis. Wij vragen aan onze klanten om, bij minimale klachten ook gehoor te geven aan deze maatregel. In dat geval kan je altijd terecht bij onze online outlet.

naar de online outlet