OUTLET winkels

Kom veilig shoppen in een van onze outlets

Ben je op zoek naar meubels – van tafels tot stoelen tot kasten tot banken tot bedden - voor een scherpe prijs? Bezoek dan eens een van onze outlets. Je bent voor interieurkoopjes van harte welkom in onze dagelijkse outlets in Baarle-Nassau en Peer (BE).
De outlets zijn iedere dag geopend tijdens reguliere openingstijden en bieden eveneens een grote collectie woon- en slaapkamermeubels aan voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Baarle-Nassau

Turnhoutseweg 5
5111 HA Baarle-Nassau

openingstijden bekijken

Peer

Baan naar Bree 127
3990 Peer

openingstijden bekijken


Garantie en voorwaarden

Koop jij een outletmeubel? Houd hier dan rekening mee:

∙ Meubels en accessoires uit onze outlet keren niet meer terug in de collectie. Het gaat hier om meubels van een geannuleerde bestelling of meubels met een hele lichte beschadiging.
∙ Bezorging is alleen mogelijk door de externe partij Brenger.
∙ Je kunt de meubels direct meenemen of ophalen op afspraak, elke dag tussen 10.00 en 13.00 uur.
∙ De gekochte outletmeubels worden niet ingepakt.
∙ Je ontvangt geen garantie op outletmodellen.
∙ Ruilen of retourneren van deze meubels is niet mogelijk.

Voorzorgsmaatregelen m.b.t. Coronavirus

Je kunt veilig komen winkelen

Je vindt hier de maatregelen die we hebben genomen naar aanleiding van het advies van het RIVM. We vragen je op de juist manier hiermee om te gaan.

Mondkapje; al onze adviseurs in de winkel dragen een mondkapje. Wij vragen jou ook een mondkapje te gebruiken. Dit is in onze Belgische winkels verplicht (Baarle-Nassau & Peer).
Houd afstand; houd 1,5 meter afstand tussen andere klanten en onze medewerkers. Als gespecialiseerde woonwinkel vallen wij onder de zogenaamde low-traffic winkels, onze ruim opgezette winkelvloer biedt genoeg ruimte om iedereen goed te kunnen verspreiden.
Hygiëne; wij zijn extra alert op onze hygiëne, we desinfecteren regelmatig onze handen, deurklinken, balie en pinautomaten etc. Ook hebben we extra schoonmaakrondes ingeroosterd en zijn alle ventilatiekanalen voorzien van een extra onderhoudsbeurt. Op onze slaapafdelingen maken we gebruik van beschermlagen over de matrassen, zo kun je deze ook nu veilig testen.
Geen groepen; betreed niet met meer dan 2 personen onze winkels.
Geef geen hand; voor jouw en onze veiligheid schudden wij even geen handen
Gebruik je elleboog; Hoest of nies in je elleboog.
Betalen met pin; betaal met PIN, bij voorkeur contactloos. Wil je toch contant geld of bijvoorbeeld een cadeaucheque overhandigen? Leg dit dan op de balie.

meer over onze voorzorgsmaatregelen

Wij zijn dus helemaal klaar voor een dagje onbezorgd woonshoppen. Wel verzoeken we je om extra alert te zijn op je persoonlijke hygiëne. Als onze medewerkers minimale klachten hebben, blijven zij thuis. Wij vragen aan onze klanten om, bij minimale klachten ook gehoor te geven aan deze maatregel. In dat geval kan je altijd terecht bij onze online outlet.

naar de online outlet