25% KORTING

Goossens Excellent

Boxspring Briljant Elite

 1.560,-
Vanaf  2.080,-  1.560,-
Ander model? Bekijk alle modellen

Omschrijving

Sluit je aan bij een selecte groep mensen die zichzelf het privilege hebben toegekend om het ultieme slaapcomfort te ervaren. Met boxspring Elite ben je bevoorrecht om te mogen genieten van premium kwaliteit. Met de beste materialen en luxe afgewerkte stoffen passen we boxspring Elite helemaal aan naar jouw persoonlijke wensen. De bodem van boxspring Elite bestaat uit een uiterst comfortabele pocketvering. In een pocketvering matras zijn alle veren afzonderlijk van elkaar verpakt in maar liefst 3000 ‘pockets’. De ‘pockets’ zijn verdeeld in verschillende comfortzones, zodat ieder lichaamsdeel de perfecte ondersteuning krijgt. Een ander groot voordeel van het pocketmatras is de ventilatie; warmte en vocht worden in dit matras zeer goed afgevoerd. Samen met topmatras Fresh ben je verzekerd van een optimale ventilatie en een niet te evenaren ondersteuning dankzij 3 lagen pocketvering. Comfortabeler kan niet.

Boxspring Elite is uit te breiden met een elektrisch verstelbare bodem, wat het bed nóg luxer maakt. Dankzij de draadloze bediening heb je geen last van vervelende snoeren of stekkers. Het omhoog brengen van het voeteneind zorgt voor verlichting bij vermoeide benen en haalt de spanning van je rugwervels af. Het omhoog brengen van het hoofdeinde is ideaal als je voor of na het slapen graag nog even wilt lezen of tv kijken. Of geniet uiterst comfortabel van een ontbijtje op bed. Naast functionele opties geeft boxspring Elite jou de keuze uit verschillende exclusieve kleuren en materialen, die speciaal voor deze jubileumcollectie zijn geselecteerd. De stoffering van boxspring Elite is voorzien van luxe horizontale sierbanden, omringt door een strak kader. Bekleed de box, het hoofd- en voetbord en zelfs het matras in een luxe stof die bij jouw inrichting past én helemaal volgens de laatste trends. Kom gerust eens proefliggen in de winkel en bekijk hoe je deze boxspring helemaal kan afstemmen op jouw slaapwensen, onze slaapexperts staan voor je klaar.

Advies of hulp nodig?

Bel voor gratis slaapadvies en hulp bij het samenstellen van je unieke Boxspring

Bel 0413 - 214 125

Of kom langs in één van onze winkels

Bekijk alle winkels

Ga aan de slag met jouw unieke Boxspring

Goed nieuws! Het bed van je dromen is slechts een paar klikken van je verwijderd. Haal het uiterste uit jouw boxspring en combineer ultiem slaapcomfort met indrukwekkende looks. Kies uit diverse afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Het enige wat je hoeft te doen is deze stappen te doorlopen en enkele eenvoudige keuzes te maken. Daarna bestel je jouw creatie eenvoudig online, of je slaat ‘m op om er nog een nachtje over te slapen.

1. Kies je uitvoering Maak een keuze

1. Kies je uitvoering

Jouw prijs


 2.080,-  1.560,-

bed img

Breedte x Lengte

Alle maten zijn in centimeters

140 x 200

+ 0,-

140 x 210

+ 80,-

160 x 200

+ 74,-

160 x 210

+ 154,-

180 x 200

+ 147,-

180 x 210

+ 228,-

2. Kies je boxspring bodem Maak een keuze

2. Kies je boxspring bodem

Jouw prijs


 2.080,-  1.560,-

3. Kies je uitvoering Maak een keuze

3. Kies je uitvoering

Jouw prijs


 2.080,-  1.560,-

4. Kies je voetbord Maak een keuze

4. Kies je voetbord

Jouw prijs


 2.080,-  1.560,-

5. Kies je matras Maak een keuze

5. Kies je matras

Jouw prijs


 2.080,-  1.560,-

Links

Rechts

6. Kies je topmatras Maak een keuze

6. Kies je topmatras

Jouw prijs


 2.080,-  1.560,-