Naar alle Boxsprings

Boxspring Briljant Hotel

 1.195,-
Vanaf  1.695,-  1.195,-
Ander model? Bekijk alle modellen

Omschrijving

Heerlijk relaxed wakker worden met het gevoel alsof je op vakantie bent, dat wil je toch altijd? Met boxspring Hotel, die speciaal is gemaakt voor onze jubileumcollectie, geniet je thuis van optimaal slaapcomfort. Dit komt door de boxspringbodem die bestaat uit een uitstekend ventilerende bonellvering. Daarnaast is het matras is voorzien van comfortabele pocketveren, die in meerdere comfortzones zijn opgedeeld. In een pocketvering matras zijn alle veren afzonderlijk van elkaar verpakt in maar liefst 2000 ‘pockets’. De ‘pockets’ zijn verdeeld in verschillende comfortzones, zodat ieder lichaamsdeel de perfecte ondersteuning krijgt. Een ander groot voordeel van het pocketmatras is de ventilatie, warmte en vocht wordt in dit matras zeer goed afgevoerd. In combinatie met topmatras Joy, gemaakt van koudschuim, krijgt je lichaam gegarandeerd de beste ondersteuning en ben je verzekerd van een goede ventilatie.

Speciaal voor onze jubileum collectie hebben we drie verschillende kleuren voor boxspring Hotel geselecteerd, geïnspireerd op invloeden uit de modewereld. Je hebt hiermee dus gegarandeerd een boxspring volgens de laatste trends in jouw slaapkamer. Qua design straalt boxspring Hotel een en al luxe uit. Het afgeronde hoofdbord geeft de boxspring een weelderige uitstraling en maakt het bed helemaal af. Hier kan je lekker je kussen tegenaan zetten als je voor of na het slapen nog even wilt lezen of tv kijken. Kom gerust eens proefliggen in de winkel, onze slaapexperts staan voor je klaar.

Advies of hulp nodig?

Bel voor gratis slaapadvies en hulp bij het samenstellen van je unieke Boxspring

Bel 0413 - 214 125

Of kom langs in één van onze winkels

Bekijk alle winkels

Ga aan de slag met jouw unieke Boxspring

Goed nieuws! Het bed van je dromen is slechts een paar klikken van je verwijderd. Het enige wat je hoeft te doen is deze stappen te doorlopen en enkele eenvoudige keuzes te maken. Daarna bestel je jouw creatie eenvoudig online, of je slaat ‘m op om er nog een nachtje over te slapen.

1. Kies de afmeting Maak een keuze

1. Kies de afmeting

Jouw prijs


 1.695,-  1.195,-

bed img

Breedte x Lengte

Alle maten zijn in centimeters

140 x 200

+ 0,-

160 x 200

+ 100,-

180 x 200

+ 200,-

2. Kies de boxspring bodem Maak een keuze

2. Kies de boxspring bodem

Jouw prijs


 1.695,-  1.195,-

3. Kies je uitvoering Maak een keuze

3. Kies je uitvoering

Jouw prijs


 1.695,-  1.195,-

4. Kies je matras Maak een keuze

4. Kies je matras

Jouw prijs


 1.695,-  1.195,-

5. Kies je topmatras Maak een keuze

5. Kies je topmatras

Jouw prijs


 1.695,-  1.195,-