PILLOW Gezien in de folder NL

Boxspring Briljant Luxe

 1.495,-
Vanaf  1.995,-  1.495,-
Ander model? Bekijk alle modellen

Omschrijving

De boxspring Luxe uit de Briljant collectie staat, zoals de naam al doet vermoeden, garant voor ongetemde luxe. Niet alleen de chique uitstraling, maar ook het slaapcomfort geven je een ongekend goed gevoel wat jouw slaapbeleving helemaal compleet maakt. De bodem van boxspring Luxe heeft een binnenkern welke bestaat uit een uitstekend ventilerend, en sterke bonellvering. Het matras, voorzien van pocketvering, én topmatras stemmen we helemaal af op jouw persoonlijke behoeften, door te kijken naar jouw favoriete slaaphouding, lichaamsgewicht en persoonlijke voorkeuren. Je hebt de keuze uit vier topmatrassen: Topmatras Excite (standaard bijgeleverd) geeft wat meer tegendruk. Een upgrade naar topmatras Wellness die je lichaamswarmte goed kan vasthouden, topmatras Cloud laat je lichaam langzaam ‘wegzinken’, of topmatras Cool, deze is met een binnenkern van gelfoam uitermate verkoelend.

Boxspring Luxe is uit te breiden met een elektrisch verstelbare bodem, wat het bed nóg luxer maakt. Dankzij de draadloze bediening heb je geen last van vervelende snoeren of stekkers. Het omhoog brengen van het voeteneind zorgt voor verlichting bij vermoeide benen en haalt de spanning van je rugwervels af. Het omhoog brengen van het hoofdeinde is ideaal als je voor of na het slapen graag nog even wilt lezen of tv kijken. Of geniet uiterst comfortabel van een ontbijtje op bed. Boxspring Luxe is volledig met de hand gemaakt en zijn daardoor compleet op jouw persoonlijke wensen af te stemmen, zowel qua slaapcomfort als design. Je kunt jouw boxspring Luxe dus helemaal samenstellen volgens de laatste trends. Kom gerust eens proefliggen in de winkel, onze slaapexperts staan voor je klaar.

Advies of hulp nodig?

Bel voor gratis slaapadvies en hulp bij het samenstellen van je unieke Boxspring

Bel 0413 - 214 125

Of kom langs in één van onze winkels

Bekijk alle winkels

Ga aan de slag met jouw unieke Boxspring

Goed nieuws! Het bed van je dromen is slechts een paar klikken van je verwijderd. Haal het uiterste uit jouw boxspring en combineer ultiem slaapcomfort met indrukwekkende looks. Kies uit diverse afmetingen, kleuren en uitvoeringen. Het enige wat je hoeft te doen is deze stappen te doorlopen en enkele eenvoudige keuzes te maken. Daarna bestel je jouw creatie eenvoudig online, of je slaat ‘m op om er nog een nachtje over te slapen.

1. Kies de afmeting Maak een keuze

1. Kies de afmeting

Jouw prijs


 1.995,-  1.495,-

bed img

Breedte x Lengte

Alle maten zijn in centimeters

140 x 200

+ 0,-

160 x 200

+ 100,-

180 x 200

+ 200,-

2. Kies de boxspring bodem Maak een keuze

2. Kies de boxspring bodem

Jouw prijs


 1.995,-  1.495,-

3. Kies je uitvoering Maak een keuze

3. Kies je uitvoering

Jouw prijs


 1.995,-  1.495,-

4. Kies je voetbord Maak een keuze

4. Kies je voetbord

Jouw prijs


 1.995,-  1.495,-

5. Kies je matras Maak een keuze

5. Kies je matras

Jouw prijs


 1.995,-  1.495,-

6. Kies je topmatras Maak een keuze

6. Kies je topmatras

Jouw prijs


 1.995,-  1.495,-