Naar alle Boxsprings

Boxspring Briljant Royal

 1.895,-
Vanaf  2.395,-  1.895,-
Ander model? Bekijk alle modellen

Omschrijving

Slapen op boxspring Royal betekent koninklijk slapen. Ga voor een rijke, uitnodigende en uiterst luxueuze uitstraling. Het beste slaapcomfort, luxueus afgewerkt met de mooiste materialen. Naast een vorstelijk uiterlijk, is ook aan het slaapcomfort gedacht: de bodem van boxspring Royal bestaat uit een uiterst comfortabele pocketvering. In een pocketvering matras zijn alle veren afzonderlijk van elkaar verpakt in maar liefst 2000 ‘pockets’. De ‘pockets’ zijn verdeeld in verschillende comfortzones, zodat ieder lichaamsdeel de perfecte ondersteuning krijgt. Een ander groot voordeel van het pocketmatras is de ventilatie, warmte en vocht wordt in dit matras zeer goed afgevoerd. Combineer dit met topmatras Cool als je ’s nachts vaak last hebt van de warmte. Wil je een sublieme ondersteuning? Kies dan voor topmatras Fresh en geniet van drie lagen pocketvering.

Boxspring Royal is uit te breiden met een elektrisch verstelbare bodem, wat het bed nóg luxer maakt. Dankzij de draadloze bediening heb je geen last van vervelende snoeren of stekkers. Het omhoog brengen van het voeteneind zorgt voor verlichting bij vermoeide benen en haalt de spanning van je rugwervels af. Het omhoog brengen van het hoofdeinde is ideaal als je voor of na het slapen graag nog even wilt lezen of tv kijken. Of geniet uiterst comfortabel van een ontbijtje op bed. Het design van boxspring Royal is geïnspireerd op invloeden uit de modewereld. Bekleed de box, het hoofd- en voetbord en zelfs het matras in een luxe stof die bij jouw inrichting past. Jij bepaalt zelf of de boxspring een stijlvolle landelijke uitstraling krijgt of juist perfect in een elegant interieur past. Het hoofdbord is blind genopt, wat de boxspring een zeer luxe uitstraling geeft. Een bijpassend voetbord maakt dit bed helemaal compleet! Kom gerust eens proefliggen in de winkel en bekijk hoe je deze boxspring helemaal kan afstemmen op jouw slaapwensen, onze slaapexperts staan voor je klaar.

Advies of hulp nodig?

Bel voor gratis slaapadvies en hulp bij het samenstellen van je unieke Boxspring

Bel 0413 - 214 125

Of kom langs in één van onze winkels

Bekijk alle winkels

Ga aan de slag met jouw unieke Boxspring

Goed nieuws! Het bed van je dromen is slechts een paar klikken van je verwijderd. Het enige wat je hoeft te doen is deze stappen te doorlopen en enkele eenvoudige keuzes te maken. Daarna bestel je jouw creatie eenvoudig online, of je slaat ‘m op om er nog een nachtje over te slapen.

1. Kies de afmeting Maak een keuze

1. Kies de afmeting

Jouw prijs


 2.395,-  1.895,-

bed img

Breedte x Lengte

Alle maten zijn in centimeters

140 x 200

+ 0,-

160 x 200

+ 100,-

180 x 200

+ 200,-

2. Kies de boxspring bodem Maak een keuze

2. Kies de boxspring bodem

Jouw prijs


 2.395,-  1.895,-

3. Kies je uitvoering Maak een keuze

3. Kies je uitvoering

Jouw prijs


 2.395,-  1.895,-

4. Kies je voetbord Maak een keuze

4. Kies je voetbord

Jouw prijs


 2.395,-  1.895,-

5. Kies je matras Maak een keuze

5. Kies je matras

Jouw prijs


 2.395,-  1.895,-

6. Kies je topmatras Maak een keuze

6. Kies je topmatras

Jouw prijs


 2.395,-  1.895,-