Nu tot 25% korting op bedframes | Shop Sale

Bed Barcelona

Goossens

Goossens bedframe barcelona zwart eiken - 8192575-02
Goossens bedframe barcelona zwart eiken - 8192575-06
Goossens bedframe barcelona zwart eiken - 8192575-09
Goossens bedframe barcelona zwart eiken - 8192575-06-afmeting-140x220
Bekijk afmetingen

Afmetingen

Foto vergroten

Groter maken

Uitvoering:

Kleur omschrijving:

eiken zwart gelakt

eiken zwart gelakt
Levertijd:

10-12 weken

Bed Barcelona

949,-
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktijd
  • 2 jaar Goossens garantie

Productomschrijving

Bed Barcelona is een stoere eyecatcher in ieder interieur. Het bed heeft zijn unieke design te danken aan zijn natuurlijke uitstraling en het motief in het hoofdbord. De strakke lijnen in het hoofdbord geven het bed een speels karakter en geven Barcelona een moderne touch. Of je nu voor een industriële, landelijke, moderne of chique slaapkamer gaat. Het bed Barcelona hij past in ieder interieur. Bovendien kun je het bed makkelijk combineren met de kledingkast of het nachtkastje uit dezelfde serie.

Maak het bed compleet door een matras en lattenbodem aan te schaffen die bij jouw persoonlijke slaapvoorkeuren passen. Het is mogelijk om elk type lattenbodem en matras van Goossens in het bed te plaatsen. Kies bij deze uitvoering voor twee lattenbodems van 70 cm breed. De keuze voor het juiste formaat matras hangt af van het formaat bed en jouw lengte. Matraslengte van 200 cm: standaardafmeting, neemt iets minder plek in beslag in de slaapkamer, geschikt voor mensen kleiner dan 185 cm. Matraslengte 210 cm: te adviseren voor mensen die langer zijn dan 185 cm.

Het bed heeft standaard een houten dwarsbalk waarop de lattenbodem rust. Om de kwaliteit te verhogen raden wij aan om een stalen dwarsbalk of lage onderzetpoten te kopen. Het voordeel van onderzetpoten is dat deze niet aan het bed worden bevestigd maar aan de lattenbodem. Aangezien de lattenbodem dan vrij binnen het bed staat, zal het frame niet belast worden en ook bijna niet kraken. Ook voor een elektrische bodem zijn onderzetpoten zeer geschikt. De dwarsbalk wordt daarentegen wel aan het frame bevestigd.

Lees meer

Product specificaties

Afmeting B x H x D 162 x 95 x 230 cm
Grond tot onderkant bed 10 cm
Bedrand hoogte 35 cm
Grond t/m bovenzijde hoofdbord 95 cm
Breedte hoofdbord 162 cm

Esme

verkoopmedewerker Esme

Plus- en minpunten

Volgens onze adviseur

Dankzij de laklaag is de kans op kringen en vlekken zeer klein.
Door het motief in het hoofdbord krijgt het bed een uniek design.
In het bed passen alle Goossens bodemsystemen.
De lattenbodems rusten op een houten dwarsbalk. Om de kwaliteit te verhogen adviseren wij een stalen dwarsbalk of lage onderzetpoten bij te bestellen.

#Goossens

Happy Customers delen hun Goossens item

Reviews

10/10
Gebaseerd op 3 reviews

Jouw ervaring met Bedframe Barcelona delen?

Schrijf een review
Bekijk in de winkel

Klik op een winkel en ontdek de openingstijden en route. Wil je er zeker van zijn dat een adviseur een moment voor je heeft? Plan dan een winkelafspraak in.

Antwerpen

Breda

Hengelo

Leidschendam

Magazijn Outlet Veghel

Middelburg

Roermond

Rotterdam

Utrecht slapen

Utrecht wonen

Waalwijk

Zwolle

Veelgestelde vragen

Over Bedframe Barcelona

Het voordeel van onderzetpoten is dat deze niet aan het bed worden bevestigd maar aan de lattenbodem. Aangezien de lattenbodem dan vrij binnen het bed staat, zal het frame niet belast worden en ook bijna niet kraken. Ook voor een elektrische bodem zijn onderzetpoten zeer geschikt. Lees meer
De keuze voor het juiste formaat matras hangt af van het formaat bed en jouw lengte. Matraslengte van 200 cm: standaardafmeting, neemt iets minder plek in beslag in de slaapkamer, geschikt voor mensen kleiner dan 185 cm. Matraslengte 210 cm: te adviseren voor mensen die langer zijn dan 185 cm.
Het is mogelijk om elk type lattenbodem en matras van Goossens in bedframe Barcelona te plaatsen.

Hulp of advies nodig?

Hulp nodig?

0413-214 125

Whatsapp 0413-214 855

Bed Barcelona

949,-