FINAL SALE | Profiteer nog:  

Goossens

Deelbaar bed Dutch Comfort Line

Deelbaar bed Dutch Comfort Line

Uitvoering

Materiaal

Kleur omschrijving

wit mat

Levertijd:

10-12 weken

Deelbaar Ledikant Dutch Comfort Line
1.149,- 1.034,-
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retour
  • 2 jaar Goossens garantie

Bekijk in het écht

Dit product is te bekijken in de volgende winkels

Almere

Bekijk hier de route & openingstijden

Almere
Plus- en minpunten
Dankzij de zwenkwielen onder het ledikant kan deze makkelijk verplaatst worden.
Het bed is deelbaar waardoor het eenvoudig is om het bed op te maken of schoon te maken.
Het bed wordt geleverd inclusief een draagconstructie voor het dragen van de lattenbodem en het matras.
Het is niet mogelijk om het bed als twee losse bedden te gebruiken.
Productomschrijving
Creëer rust en eenvoud in de slaapkamer met deelbaar bed Dutch Comfort Line. De neutrale kleur van het bed zorgt er voor dat het ledikant vrijwel in elke slaapkamer geplaatst kan worden. Het praktische aan dit bed is de mogelijkheid om het bed eenvoudig uit elkaar te rijden dankzij de zwenkwielen onder het ledikant. Hierdoor wordt het opmaken van het bed erg gemakkelijk en kan er onder het bed worden schoongemaakt. Dankzij de handige clips die bevestigd zijn aan het bed kun je het bed weer aan elkaar klikken. Daarnaast is er aan de zwenkwielen een voetrem bevestigd, hierdoor kunnen de wielen vast gezet worden zodat de bedden niet ongewenst uit elkaar rollen.

De uitstap hoogte van het bed is 49 cm exclusief het matras, dit ervaren de meeste mensen als een comfortabele hoogte voor het in en uit bed stappen. Het bed wordt meegeleverd met een draagconstructie voor het dragen van de lattenbodem en het matras. Het is mogelijk om elk type lattenbodem en matras van Goossens in het ledikant te plaatsen.

De keuze voor het juiste formaat matras hangt af van het formaat bed en jouw lengte. Matraslengte van 200 cm: standaardafmeting, neemt iets minder plek in beslag in de slaapkamer, geschikt voor mensen kleiner dan 185 cm. Matraslengte 210 cm: te adviseren voor mensen die langer zijn dan 185 cm.

Hoogte van vloer tot bovenzijde hoofdbord: 98 cm
Breedte hoofdbord: 169 cm (matrasbreedte 160cm) – 189 cm ( matrasbreedte 180 cm)
Totale bed lengte: 206 cm (matras lengte 200 cm) - 216 cm (matras lengte 210 cm) - 226 cm (matras lengte 220 cm)
Totale bed breedte: 169 cm (matrasbreedte 160cm) – 189 cm ( matrasbreedte 180 cm)
Hoogte tussen de vloer en de onderkant van het bed: 21
Hoogte vloer tot bovenzijde voetbord: 64 cm
Hoogte vloer tot bovenzijde bedrand: 49 cm
Hoogte bedzijde (de bedplank zelf): 28 cm

Specificaties
Art. nr.: 300388221
Merk Goossens
EAN 8718823074444
Kleur Wit mat
Garantie 2 jaar CBW+10 jaar constructie
Stijl Stijlvol Landelijk
Materiaal hoogwaardig meubelplaat
Kleur omschrijving wit mat
Afwerking zijdeglans
Afmeting B x H x D 169 x 98 x 213 cm

Bezorgen

Koop je bij Goossens, dan maak je kennis met onze zeer uitgebreide bezorgmogelijkheden. Gratis verzending Jouw meubel wordt gratis en voor niets tot over de drempel geleverd! Heb je een order dat binnen de pakketdienst van PostNL valt, dan bezorgt PostNL je pakket.

Pakketdienst Kleine pakketten die binnen de pakketdienst van onze partner PostNL valt, worden altijd gratis bezorgd. Wil je weten wanneer jouw order wordt geleverd? Via de Track & Trace code die je van PostNL ontvangt, kun je in een oogopslag het verzendtraject volgen.

Goossens Bezorgservice De Goossens Bezorgservice is een zeer uitgebreide service waarbij onze specialisten je veel werk uit handen nemen. Onze vakmensen leveren je gloednieuwe meubels bij je af, plaatsen deze op de plek waar jij wilt en stellen deze zo nodig af. Ook geven zij je gratis onderhoudsadvies en nemen zij alle verpakkingsmaterialen mee terug. En dit is nog maar een greep uit de vele servicediensten die zijn inbegrepen bij de Goossens Bezorgservice. Goossens ontzorgt! Voor een bedrag van 89 euro ontvang je deze uitvoerige service.

Wie wil dat nou niet? Wil je weten welke bezorgmogelijkheden voor jouw order gelden? Stop je product(en) in je winkelmand en ontdek de opties.

Bezorgadres

We bezorgen je meubels thuis. Wil je je bestelling ergens anders laten bezorgen, dan kan je het bezorgadres wijzigen via jouw Mijn Goossens-account.

Bezorgdatum en tijdstip

Nadat jij een order hebt geplaatst, ontvang je van ons op een later ogenblik een e-mail met daarin een link naar een aantal mogelijke bezorgmomenten. Je kunt vervolgens de keuze maken voor de dag die jou het beste uitkomt. Dan is meteen de exacte levertijd van je order bekend. Twee dagen voor levering ontvang je een e-mail met daarin een tijdsblok vermeld waarin je ons kunt verwachten. Het is overigens ook mogelijk om via Mijn Goossens je keuze voor de voorgestelde bezorgmomenten door te geven.

Garantie

Koop je een Goossens-meubel, dan koop je kwaliteit! Vertoont je product toch onverhoopt een gebrek, dan kun je gebruik maken van onze garantie. Wij bieden 2 jaar CBW-garantie en 10 jaar constructiegarantie. Die laatste is een extra garantie die je alleen bij Goossens krijgt! Een klacht of een gebrek kun je aan ons melden via jouw Mijn Goossens-account.

Advies of hulp nodig?

Elke dag bereikbaar tussen 8.30 - 23.00 uur

Maak je bestelling compleet

Combineer je nieuwe bed met een heerlijk matras voor een optimaal comfort!

Matrassen

Kies voor een lattenbodem die bij je past, om het matras goed te ondersteunen.

Lattenbodems

Kies een potenset of dwarsbalken om de lattenbodems in op te hangen.

Dwarsbalken

Reviews

Jouw ervaring met Deelbaar Ledikant Dutch Comfort Line delen?

Schrijf een review