Hoekbank Larisse met relaxfunctie

Goossens

Levertijd:

12-14 weken

1.899,-
  • Trustpilot score: 4.5 uit 5

Direct naar:

Productomschrijving

Hoekbank Larisse heeft een stoere uitstraling door de zwart metalen poten en microvezel bekleding met grove naden. De hoge pootjes geven bank Larisse niet alleen een stoere look, maar zorgen ook voor een ruimtelijk effect en het vereenvoudigt het schoonmaken onder de bank. Daarnaast hoef je nooit meer ruzie te maken wie er languit op de bank mag liggen. Met hoekbank Larisse heb je maar liefst 2 ligplekken: het ligelement én de relaxfunctie met voeten- en hoofdsteun. Voor het ultieme comfort kan de relaxfunctie zelfs in meerdere standen. Dankzij het unieke ‘’Wall away’’ systeem kan de bank in de relaxstand gewoon tegen de muur blijven staan. De rug en zitting komen bij het ‘’Wall away’’ systeem namelijk juist iets naar voren.

Het comfort van bank Larisse wordt verder verhoogd door de luxafoam vulling. Luxafoam heeft als voordelen dat het zijn vorm behoudt en dat de kans op kuil- en plooivorming minimaal zijn. Tot slot zorgt de nosagvering ervoor dat de bank niet doorzakt. Je kunt dus jarenlang genieten van hoekbank Larisse.

Relaxbanken van Goossens

Een relaxbank, de naam zegt het al: een fijne bank om even te relaxen. Deze banken bieden genoeg ruimte om op meerdere plekker lekker onderuitgezakt te gaan zitten. Vaak hebben relaxbanken hierdoor ook een diepere zitting en heb je in deze banken een minder actieve houding. Veel van onze relaxbanken hebben een relaxfunctie, waarmee je jouw zitcomfort kan vergroten. Zet jouw bank in een lig- of zitstand voor optimaal comfort! Voetjes omhoog en relaxen maar!

Lees meer

Product specificaties

Zithoogte 45 cm
Zitdiepte 56 cm
Afmeting B x H x D 252 x 88 x 210 cm
Hoogte armleuning 66 cm

Plus- en minpunten

De luxafoam vulling in combinatie met de nosagvering vormt het ultieme zitcomfort.
De microvezel stof voelt warm aan en verkleurt nauwelijks.
De relaxfunctie maakt de bank nóg comfortabeler.
Vanwege de relaxfunctie, moet de bank aangesloten worden aan het stroomnet.

#Goossens

Happy Customers delen hun Goossens item

Reviews

10/ 10
Gebaseerd op 4 reviews

Jouw ervaring met Hoekbank Larisse delen?

Schrijf een review

Hulp of advies nodig?

Hulp nodig?

0413-214 125

Whatsapp 0413-214 855