NIEUWE COLLECTIE

TOT 20% KORTING OP KASTEN

Goossens

Roomdivider Plenty

Roomdivider Plenty

Uitvoering

Materiaal

Kleur

Hoogglans grijs groen ral 7013

Levertijd:

14-16 weken

Roomdivider Plenty   879,-
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktijd
  • Beste prijs-service garantie

Bekijk in het écht

Dit product is te bekijken in de volgende winkels

Baarle-Nassau

Bekijk hier de route & openingstijden

Baarle-Nassau
Productomschrijving
De naam Plenty is deze kamerhoge roomdivider op het lijf geschreven; met 5 open vakken voor boeken, fotolijstjes of een kaarsje én 2 lades voor de losse rommeltjes. Plenty kan met velen naast elkaar geplaatst worden om een wand te creëren, maar ook individueel is Plenty een leuk meubel. Het grijze hoogglans laat zich makkelijk combineren en maakt deze roomdivider heerlijk eigentijds. Plenty is natuurlijk ook geschikt als wandmeubel.

Bekijk deze veelzijdige roomdivider in één van onze winkels!
Specificaties
Art. nr.: 300333236
Merk Goossens
Kleur Hoogglans grijs groen ral 7013
Handgreep Zonder handgreep
Garantie 2 jaar CBW+10 jaar constructie
Stijl Modern Design
Deuren zonder deur
Laden zonder lade
Open vakken 5 open vakken
Handgreep zonder handgreep
Sluitmechanisme standaard sluitmechanisme
Materiaal mdf
Kleur omschrijving hoogglans grijs groen ral 7013
Afwerking hoogglans
Kleur hoogglans grijs groen ral 7013
Afmeting B x H x D 48 x 230 x 38 cm

Bezorgen

Koop je bij Goossens, dan maak je kennis met onze zeer uitgebreide bezorgmogelijkheden. Gratis verzending Jouw meubel wordt gratis en voor niets tot over de drempel geleverd! Heb je een order dat binnen de pakketdienst van PostNL valt, dan bezorgt PostNL je pakket.

Pakketdienst Kleine pakketten die binnen de pakketdienst van onze partner PostNL valt, worden altijd gratis bezorgd. Wil je weten wanneer jouw order wordt geleverd? Via de Track & Trace code die je van PostNL ontvangt, kun je in een oogopslag het verzendtraject volgen.

Goossens Bezorgservice De Goossens Bezorgservice is een zeer uitgebreide service waarbij onze specialisten je veel werk uit handen nemen. Onze vakmensen leveren je gloednieuwe meubels bij je af, plaatsen deze op de plek waar jij wilt en stellen deze zo nodig af. Ook geven zij je gratis onderhoudsadvies en nemen zij alle verpakkingsmaterialen mee terug. En dit is nog maar een greep uit de vele servicediensten die zijn inbegrepen bij de Goossens Bezorgservice. Goossens ontzorgt! Voor een bedrag van 79 euro ontvang je deze uitvoerige service.

Wie wil dat nou niet? Wil je weten welke bezorgmogelijkheden voor jouw order gelden? Stop je product(en) in je winkelmand en ontdek de opties.

Bezorgadres

We bezorgen je meubels thuis. Wil je je bestelling ergens anders laten bezorgen, dan kan je het bezorgadres wijzigen via jouw Mijn Goossens-account.

Bezorgdatum en tijdstip

Nadat jij een order hebt geplaatst, ontvang je van ons op een later ogenblik een e-mail met daarin een link naar een aantal mogelijke bezorgmomenten. Je kunt vervolgens de keuze maken voor de dag die jou het beste uitkomt. Dan is meteen de exacte levertijd van je order bekend. Twee dagen voor levering ontvang je een e-mail met daarin een tijdsblok vermeld waarin je ons kunt verwachten. Het is overigens ook mogelijk om via Mijn Goossens je keuze voor de voorgestelde bezorgmomenten door te geven.

Garantie

Koop je een Goossens-meubel, dan koop je kwaliteit! Vertoont je product toch onverhoopt een gebrek, dan kun je gebruik maken van onze garantie. Wij bieden 2 jaar CBW-garantie en 10 jaar constructiegarantie. Die laatste is een extra garantie die je alleen bij Goossens krijgt! Een klacht of een gebrek kun je aan ons melden via jouw Mijn Goossens-account.

Advies of hulp nodig?

Elke dag bereikbaar tussen 8.30 - 22.00 uur

Reviews

Jouw ervaring met Roomdivider Plenty delen?

Schrijf een review