Hocker Dutch Comfort Line

Uitvoering
Materiaal
Kleur
 310,-  259,-
Levertijd:

2-4 weken

Productomschrijving
Zit je lekker op je Dutch comfort bedbank? Combineer deze met de Dutch comfort Hocker. Handig om even wat drinken neer te zetten of om leuke bloemen op te plaatsen.

Benieuwd? Bekijk het in één van onze winkels.
Specificaties
Art. nr.: 300287724
Merk Senioren
Garantie 2 jaar cbw+10 jaar constructie
Stijl Elegant chic
Type poot Poten vierkant
Type poot Poten rond
Lichtechtheid 4 (voldoende)
Martindale > 30.000 (intensief gebruik)
Pilling 4 (goed)
Afmeting b x h x d 40 x 60 x 40 cm

Bezorgen

Koop je bij Goossens, dan maak je kennis met onze zeer uitgebreide bezorgmogelijkheden. Drempelservice Onze bezorgers leveren jouw meubel gratis en voor niets tot over de drempel! Heb je een order dat binnen de pakketdienst van PostNL valt, dan bezorgt PostNL je pakket.

Pakketdienst Kleine pakketten die binnen de pakketdienst van onze partner PostNL valt, worden bezorgd door PostNL. Heb je een klein pakket met een bestelwaarde vanaf 29 euro, dan wordt je pakket gratis bezorgd. Als je een artikel onder de 29 euro bestelt dat als klein pakket door PostNL bezorgd kan worden, dan betaal je 5,95 euro aan bezorgkosten. Wil je weten wanneer jouw order wordt geleverd? Via de Track & Trace code die je van PostNL ontvangt, kun je in een oogopslag het verzendtraject volgen.

All-in service De all-in service is een zeer uitgebreide service waarbij onze specialisten je veel werk uit handen nemen. Onze vakmensen leveren je gloednieuwe meubels bij je af, plaatsen deze op de plek waar jij wilt en stellen deze zo nodig af. Ook geven zij je gratis onderhoudsadvies en nemen zij alle verpakkingsmaterialen mee terug. En dit is nog maar een greep uit de vele servicediensten die zijn inbegrepen bij de all-in service. Goossens ontzorgt! Voor een bedrag van 69 euro ontvang je deze uitvoerige service.

Wie wil dat nou niet? Wil je weten welke bezorgmogelijkheden voor jouw order gelden? Stop je product(en) in je winkelmand en ontdek de opties.

Bezorgadres

We bezorgen je meubels thuis. Wil je je bestelling ergens anders laten bezorgen, dan kan je het bezorgadres wijzigen via jouw Mijn Goossens-account.

Bezorgdatum en tijdstip

Nadat jij een order hebt geplaatst, ontvang je van ons op een later ogenblik een e-mail met daarin een link naar een aantal mogelijke bezorgmomenten. Je kunt vervolgens de keuze maken voor de dag die jou het beste uitkomt. Dan is meteen de exacte levertijd van je order bekend. Twee dagen voor levering ontvang je een e-mail met daarin een tijdsblok vermeld waarin je ons kunt verwachten. Het is overigens ook mogelijk om via Mijn Goossens je keuze voor de voorgestelde bezorgmomenten door te geven.

Garantie

Koop je een Goossens-meubel, dan koop je kwaliteit! Vertoont je product toch onverhoopt een gebrek, dan kun je gebruik maken van onze garantie. Wij bieden 2 jaar CBW-garantie en 10 jaar constructiegarantie. Die laatste is een extra garantie die je alleen bij Goossens krijgt! Een klacht of een gebrek kun je aan ons melden via jouw Mijn Goossens-account.

Anderen bekeken ook

Bedbank Dutch Comfort Line

Bedbank met klep | Stof | Broadway, grijs

 489,-  379,-

Bedbank Infinity gecapitonneerd

Bedbank 150 cm breed | Stof | Linen 2930 ...

 519,-  399,-

Bedbank Infinity carree

Bedbank 150 cm breed | Stof | Velvet soft ...

 519,-  359,-

Bedbank Infinity

Bedbank 150 cm breed | Stof | Cotton bar ...

 529,-  419,-