De gelukkige winnares is...

Lotte Habing- Zandstra! Wij wensen je veel shopplezier toe..


Dat is jammer!

Deze actie is niet meer geldig. Maar we hebben wel een hele leuke andere actie waar je nu van kunt profiteren!

Kijk op de homepage voor de lopende actie's.

Wil je geen enkele actie van ons missen? Schrijf je onderaan de pagina dan nu in voor onze nieuwsbrief!
Je wordt dan op de hoogte gehouden van alle aantrekkelijke acties, weekaanbiedingen, onze woon- en slaapcollectie en interieurtips.
Én je ontvangt ook nog 20,- euro korting! Doen dus!
Pin & win jouw Goossens X-mas wishlist t.w.v. 2.500,-!

December staat in het teken van gezellig samenzijn. Natuurlijk tijdens het kerstdiner met de hele familie, maar wat dacht je van de spelletjesavonden, het borrelen met vrienden, uitbuiken en gezellig natafelen, gezamenlijk Oud&Nieuw vieren én de nieuwjaarsborrel met de hele buurt. Hoog tijd dus om je interieur een upgrade te geven!

Pin nu jouw favoriete meubels op jouw Goossens X-mas wishlist op Pinterest en maak kans op een upgrade van je interieur t.w.v. 2.500,-. Zo kan je het nieuwe jaar pas echt goed beginnen!

Zo doe je mee:

1. Ga naar je eigen Pinterestpagina en maak een nieuw bord aan.
Geef het bord de naam 'Mijn Goossens X-mas wishlist'.

2. Ga naar het 'X-mas wishlist bord' op onze Pinterestpagina en pin jouw favoriete items op je eigen 'Mijn Goossens X-mas wishlist' bord.
Type boven in de zoekbalk van Pinterest "goossenswonen" óf ga naar https://nl.pinterest.com/goossenswonen/xmas-wishlist/ en pin je X-mas wishlist bij elkaar! Je mag zoveel items pinnen als je wilt. Zorg ervoor dat de totale waarde niet boven 2.500,- uit komt.

3. Stuur de link van jouw bord uiterlijk 31 december 2018 samen met je naam en adresgegevens naar social@goossenswonen.nl.
Wanneer je bord af is, stuur je de url naar bovenstaand mailadres om kans te maken.We helpen je graag

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres.
We helpen je graag.

Actievoorwaarden

* De te winnen prijs van deze actie is een Goossens interieurcheque t.w.v. 2.500,- inclusief gratis interieuradvies en bezorging. De prijs is niet inwisselbaar voor geld.
* Deze winactie is geldig van 17 december t/m 31 december 2018.
* Op 1 januari maken we de winnaar bekend op onze Facebook, Instagram en website!
* We nemen persoonlijk contact op met de winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
* De winnaar zal willekeurig worden gekozen uit alle deelnemers die aan bovenstaande voorwaarden hebben voldaan.
* Goossens heeft het recht de actievoorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen, dan wel deze actie te staken, te wijzigen of aan te passen indien de omstandigheden dit met zich meebrengen, zonder dat Goossens daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens de deelnemers.
* De winnaar van de prijs geeft Goossens toestemming om gefotografeerd te worden en met naam te worden genoemd op onze social media kanalen en website.