Plan een gratis online adviesgesprek

Heb jij een uitgebreide vraag over een artikel of een specifieke woon- of meubelwens die wat meer tijd in beslag zal nemen? Dan kun je een afspraak inplannen voor een online adviesgesprek. Zo hebben onze experts alle tijd voor je.

Een Goossens expert beantwoordt al jouw woonvragen en samen gaan jullie op zoek naar het perfecte artikel(en), in de juiste stijl en passend bij jouw interieur en huishouden.

Een online adviesgesprek vindt plaats tussen 08:30 en 22:00, afhankelijk van de gewenste contactwijze. Zo zijn we via WhatsApp, chat en videobellen tot 22:00 bereikbaar, en telefonisch tot 18:00.

Hoe gaat het in z’n werk?

  1. Reserveer jouw contactmoment door een afspraak aan te vragen.

  2. Wij sturen je een bevestiging, waarna jouw afspraak is vastgelegd

  3. Tijdens een persoonlijk contactmoment denkt een van onze experts actief met je mee en geeft je vrijblijvend persoonlijk advies, rechtstreeks vanuit de dichtstbijzijnde winkel

  4. Je ontvangt desgewenst een samenvatting van het advies per mail

Ontdek alvast de mooiste stoffen

Ter voorbereiding op je gesprek kun je gratis kleurstalen aanvragen. Deze kleurstalen kun je thuis rustig bekijken, voelen er ervaren.

bestel gratis kleurstalen

Uitgebreid 2D of 3D interieuradvies?

Wil je een uitgebreid advies waarin een van onze opgeleide stylisten met je op zoek gaat naar een persoonlijk interieur dat voldoet aan al je comfort- en kwaliteitswensen? Ontdek dan ons persoonlijk 2D of 3D interieuradvies.

alles over 2D en 3D interieuradvies