(hoek) Bank Ravenia

Een zitmeubel waar je alle kanten mee op kunt. Dat is bank Ravenia in een notendop. Dankzij de opstelling, het formaat en materiaalsoort is deze bank helemaal naar jouw woonstijl aan te passen. Wat je smaak ook is, het comfort blijft altijd hetzelfde. De (zit)kussens zijn voorzien van een laagje dons, die zorgen dat jij niet óp, maar ín je bank zit.

101 mogelijkheden

rechthoek-ravenia-klein

Ravenia klein

Is jouw woonkamer niet heel groot, maar wil je wel graag een kwalitatief zitmeubel dat heerlijk zit? Geen probleem! Ravenia is ook in een compact formaat te krijgen. Een 2- of 2,5-zits als gewone bank bijvoorbeeld, maar ook een compacte hoekbank is mogelijk. Zo kun je toch flink ontspannen.

rechthoek-ravenia-normaal

Ravenia normaal

Heb je iets meer ruimte beschikbaar, dan kun je ervoor kiezen een (hoek)bank te plaatsen waar meerdere personen op kunnen relaxen. Met een hocker maak je het plaatje compleet. Zet ‘m in als salontafel met een dienblad erop of schuif ‘m aan de bank zodat het een ligelement wordt.

rechthoek-ravenia-groot

Ravenia groot

Ook voor het grote werk zit je met Ravenia goed. Een ruime 4-zitter of een riante zithoek behoren gewoon tot de mogelijkheden. Ideaal als je een groot gezin hebt, of als jouw woonkamer de hotspot is voor vrienden of familie.


Keuze uit fijne stoffen.

Ribstof

Een bank in ribstof is niet alleen heerlijk zacht, maar geeft ook een romantisch tintje aan je interieur. Houd je van gezelligheid in huis, dan is een ribstof – in de kleur die jij wilt - de perfecte keuze.

Stof

Vind je het feit dat de Ravenia een plofbank met zachte kussens is al gezellig genoeg, en wil je het wat stoffering betreft rustig houden? Kies dan voor een ‘gewone’ stof in de kleur die jij wilt. Zelfs deze ‘gewone’ stof is ongewoon mooi. En ook nog eens hartstikke sterk!

Links óf rechts?

Een greep uit de collectie

Goossens

3 Zits Ravenia

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 1.199,-  1.149,-
Goossens

Hoekbank Ravenia

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 3.049,-  2.699,-
Goossens

Hoekbank Ravenia

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 2.709,-