Kom proefliggen

in één van onze winkels

winkels


SIMBA - EXCLUSIEF BIJ GOOSSENS

________

Simba biedt dé slaapoplossing voor een ongeëvenaarde slaapervaring, ongeacht je slaappatroon. Door tien miljoen slapers te analyseren heeft Simba matrassen ontworpen die passen bij alle lichaamstypen en slaapstijlen.

shop een simba matras

100 NACHTEN GRATIS PROEFSLAPEN

SHOP SIMBA

________


5 PERFECTE COMFORTLAGEN

VOLLEDIG NAAR JOUW LICHAAM GEVORMD

________


01.

WETENSCHAPPELIJK GETEST
Simba werd in samenwerking met het 'Sleep to Live'-instituut ontwikkeld, die de profielen van meer dan 10 miljoen slapers hebben bestudeerd.

02.

VEERKRACHT
2.500 individueel verpakte conische pocketveren reageren afzonderlijk op je bewegingen en bieden daardoor een optimale ondersteuning.

03.

ONGEËVENAARD COMOFRT
De Simbatex-laag biedt koele, zachte ondersteuning, terwijl de visco traagschuim laag zich perfect naar de contouren van je lichaam vormt.

04.

HIGH RESILIENCE KOUDSCHUIM
De basis van het matras bestaat uit een 15 cm dikke laag koudschuim welke onderverdeeld is in 7 drukverlagende comfortzones voor een stabiele ondersteuning van je lichaam.

05.

SLAAPOPPERVLAK
Een unieke hypoallergene ademende bovenlaag met een optimale ventilerende werking die bijdraagt aan een perfect slaapklimaat. Hierdoor blijft je matras langer fris en hygiënisch. De SimbaPura hoes is afritsbaar en wasbaar.

Bekijk de Simba collectie in één van onze winkels


Zoek een winkel bij jou in de buurt en kom proefliggen. Zo kan je de ondersteuning en het slaapcomfort zelf ervaren.

winkeloverzicht

Deskundig slaapadvies


Wil je uitgerust opstaan? Tijdens een adviesgesprek met een van onze slaapexperts gaan we samen op zoek naar jouw persoonlijke slaapwensen, om zo het slaapcomfort precies af te stemmen op jouw lichaam.

maak een afspraak