merken-simba-header-100nachten_2
SIMBA MATRAS NU EXCLUSIEF BIJ GOOSSENS


Uitstekende kwaliteit is waar we bij Goossens voor staan. Daarom zijn we trots Simba matrassen exclusief in ons assortiment aan te kunnen bieden. Het Simba slaapconcept is eenvoudig én kwalitatief. We kunnen met een gerust hart zeggen dat Simba de stille kracht in jouw slaapkamer is!banner-simba-matras-pillow

Wil je toch liever eerst proefliggen? Kom dan naar onze woonwinkel. En shop je een Simba matras bij Goossens, dan ontvang je bovendien een bestedingscheque t.w.v. 25,- van ons cadeau. Zo kun je je slaapkamer nog relaxter maken! Bekijk hier de actievoorwaarden.

5 VERSCHILLENDE 

COMFORTLAGEN


Een goed matras is gemaakt van uitstekende materialen. Simba bestaat uit vijf verschillende lagen die op een unieke manier zijn samengebracht: de perfecte combinatie van visco-elastisch traagschuim met de diepe ondersteuning van vele individueel verpakte pocketveren. Hét allerbeste matras voor een optimale nachtrust.simba-matras-layersmerken-simba-icon-wolk

1. SIMBATEX

Simbatex bevat een mix van duurzame natuurlijke grondstoffen zoals soja olie en verfrissende natuurlijke balsems om ervoor te zorgen dat je ongestoord van een diepere nachtrust kunt genieten. Daarnaast heeft de Simbatex laag een unieke open celstructuur die zorgt voor een goede ventilatie en vochtafvoer.merken-simba-icon-wervel

2. VEERKRACHT

Een laag met 2500* individueel verpakte conische pocketveren die afzonderlijk met je lichaam meebewegen en zorgen voor een dynamische ondersteuning.

merken-simba-icon-pop

3. TRAAGSCHUIM

Het visco-elastische traagschuim vormt zich perfect naar de contouren van je lichaam. Hierdoor neemt je lichaam een ontspannen houding aan en slaap je rustiger.

merken-simba-icon-matras

4. HIGH RESILIENCE KOUDSCHUIM

De basis van het matras bestaat uit een 15 cm dikke laag koudschuim welke onderverdeeld is in 7 drukverlagende comfortzones voor een stabiele ondersteuning van je lichaam.

icon-5-slaapoppervlak

5. SLAAPOPPERVLAK

Een unieke hypoallergene ademende bovenlaag met een optimale ventilerende werking die bijdraagt aan een perfect slaapklimaat. Hierdoor blijft je matras langer fris en hygiënisch. De SimbaPura hoes is afritsbaar en wasbaar.

IEDEREEN HEEFT ZIJN EIGEN SLAAPPATROON


Het Simba Matras is zo ontworpen dat het voldoet aan alle wensen en eisen. Voor de ontwikkeling zijn slaapgegevens van meer dan 10 miljoen mensen gemeten en onderzocht en bijna 180 miljoen profielgegevens bestudeerd. Dit heeft geleid tot het Simba Matras: hét allerbeste matras voor een perfecte nachtrust.

merken-simba-breed-beeld-sfeer


HOE WERKT HET


simba-icon-neerzetten

1.NEERZETTEN

simba-icon-uitpakken

2.UITPAKKEN

simba-icon-even-wachten

3.EVEN WACHTEN

simba-icon-uitrusten

4.UITRUSTENBezoek jouw winkel en laat je adviseren door onze slaapadviseurs


simba-landkaart
simba-sander-specialist