merken-simba-header-100nachten_2
SIMBA MATRAS NU EXCLUSIEF BIJ GOOSSENS


Uitstekende kwaliteit is waar we bij Goossens voor staan. Daarom zijn we trots Simba matrassen exclusief in ons assortiment aan te kunnen bieden. Het Simba slaapconcept is eenvoudig én kwalitatief. We kunnen met een gerust hart zeggen dat Simba de stille kracht in jouw slaapkamer is!5 PERFECTE 

COMFORTLAGEN


Een goed matras is gemaakt van uitstekende materialen. Simba bestaat uit vijf verschillende lagen die op een unieke manier zijn samengebracht: de perfecte combinatie van visco-elastisch traagschuim met de diepe ondersteuning van vele individueel verpakte pocketveren. Hét allerbeste matras voor een optimale nachtrust.simba-matras-layersafbeeldingen-en-elementen-wetenschappelijk-getest


1. WETENSCHAPPELIJK GETEST

Simba werd in samenwerking met het 'Sleep to Live'-instituut ontwikkeld, die de profielen van meer dan 10 miljoen slapers hebben bestudeerd.afbeeldingen-en-elementen-iconen-de-juiste-veerkracht

2. VEERKRACHT

2.500 individueel verpakte conische pocketveren reageren afzonderlijk op je bewegingen en bieden daardoor een optimale ondersteuning.

afbeeldingen-en-elementen-comfort

3. ONGEËVENAARD COMOFRT

De Simbatex-laag biedt koele, zachte ondersteuning, terwijl de visco traagschuim laag zich perfect naar de contouren van je lichaam vormt.

afbeeldingen-en-elementen-design

4. HIGH RESILIENCE KOUDSCHUIM

De basis van het matras bestaat uit een 15 cm dikke laag koudschuim welke onderverdeeld is in 7 drukverlagende comfortzones voor een stabiele ondersteuning van je lichaam.

afbeeldingen-en-elementen-slaapoppervlak

5. SLAAPOPPERVLAK

Een unieke hypoallergene ademende bovenlaag met een optimale ventilerende werking die bijdraagt aan een perfect slaapklimaat. Hierdoor blijft je matras langer fris en hygiënisch. De SimbaPura hoes is afritsbaar en wasbaar.

VOOR ALLE SLAAPPATRONEN


Het Simba Matras is zo ontworpen dat het voldoet aan alle wensen en eisen. Voor de ontwikkeling zijn slaapgegevens van meer dan 10 miljoen mensen gemeten en onderzocht en bijna 180 miljoen profielgegevens bestudeerd. Dit heeft geleid tot het Simba Matras: hét allerbeste matras voor een perfecte nachtrust.

merken-simba-breed-beeld-sfeer


HOE WERKT HET


simba-icon-neerzetten

1.NEERZETTEN

simba-icon-uitpakken

2.UITPAKKEN

simba-icon-even-wachten

3.EVEN WACHTEN

simba-icon-uitrusten

4.UITRUSTENBezoek jouw winkel en laat je adviseren door onze slaapadviseurs


simba-landkaart
simba-sander-specialist