Elektrische bedbodems

5 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Goossens Excellent

Lattenbodem Interactief

1.199,-
Goossens Excellent

Lattenbodem Avvio

939,-
Goossens Basic

Lattenbodem Base

459,-
Goossens

Lattenbodem Luxe

599,-
Goossens

Lattenbodem Premium

559,-

Elektrische lattenbodems: met één druk op de knop in een relaxte positie

Een goede lattenbodem draagt bij aan een goede nachtrust. Onze lattenbodems beschikken over een uniek veersysteem van druk en tegendruk. Deze lattenbodem veert helemaal met je mee dankzij 3D-voorelementen en volgt naadloos de contouren van je lichaam, in welke houding je ook ligt. Bij deze lattenbodem is het mogelijk om zowel het hoofdeind, als het voeteneind volledig elektrisch omhoog en omlaag te bewegen. Zo geniet jij van het ultieme ligcomfort! Dankzij de draadloze bediening heb je geen last van extra snoeren en profiteer je van meer bewegingsvrijheid in de bediening of bij het opbergen.

Een elektrische lattenbodem nodig?

Elektrische bedbodems zijn een uitvinding voor mensen die moeite hebben met het verplaatsen van hun bed of die op zoek zijn naar extra comfort tijdens het slapen. Met een druk op de knop kan jij bepalen in welke houding jij je boek leest of je favoriete serie kijkt. Een elektrische lattenbodem geeft je ultieme luxe en comfort. Met één druk op de knop kun je rechtop in bed zitten of je benen even omhoog doen, dat wil toch iedereen?

Advies nodig?

Heb jij meer informatie nodig over onze elektrische lattenbodems of weet je niet goed of je voor een elektrische of misschien toch een handverstelbare lattenbodem wil gaan? Dat is helemaal niet erg! Kom even langs in één van onze inspiration stores en laat je adviseren door een van onze slaapexperts. Zij staan je graag persoonlijk te woord om antwoord te geven op al jouw vragen en jou te voorzien van passend advies.