Lattenbodem 100x200

9 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Goossens Basic

Lattenbodem Base

139,-
Goossens

Lattenbodem Premium

259,-
Goossens

Lattenbodem Luxe

359,-
Goossens

Lattenbodem Premium

299,-
Goossens

Lattenbodem Premium

599,-
Goossens Basic

Lattenbodem Base

199,-
Goossens Basic

Lattenbodem Base

539,-
Goossens

Lattenbodem Luxe

349,-
Goossens

Lattenbodem Luxe

649,-

Lattenbodem 100 x 200: een groot éénpersoonsbed

Elk matras heeft een goede bedbodem nodig. Op die manier zorg je ervoor dat je matras met een geschikte bedbodem de juiste ondersteuning en comfort van jouw kostbare nachtrust biedt. Is jouw lattenbodem van 100x200 cm aan vervanging toe? Neem dan een kijkje in ons assortiment in lattenbodems voor jouw een- of tweepersoonsbed.

Kies jij voor een vlakke of verstelbare lattenbodem?

Bij Goossens hebben wij vlakke lattenbodem en verstelbare lattenbodems in ons assortiment. Kies jij voor tv kijken in bed of lekker onderuitgezakt een boekje lezen? Dit kan je helemaal zelf bepalen. met een handverstelbare lattenbodem kan je dit zelf regelen, voor de echte comfort zoekers onder ons hoef je bij de elektrische lattenbodems maar op een knop te drukken.

Een lattenbodem voor een 200x200 bedrame nodig?

Ben je op zoek naar een lattenbodem voor een bedrame van 200x200 cm? Dan kun je twee 100x200 lattenbodems aanschaffen. Dan weet je ook zeker dat je je lattenbodem door het trappengat naar boven krijgt! Een ander voordeel is dat je de losse lattenbodems individueel kunt verstellen. Dit kan handig zijn als je het liefst in een andere houding slaapt dan je partner. Heerlijk genieten in dit superkingsized bed!

Advies nodig?

Heb jij meer informatie nodig over lattenbodems of weet je niet goed wat bij je past? Geen probleem! Kom even langs in één van onze 22 winkels, en laat je helpen door een van onze slaapexperts. Zij staan je graag persoonlijk te woord om antwoord te geven op al jouw vragen en jou te voorzien van passend advies.