Kast op maat: Storage

topkwaliteit in jouw stijl

Storage biedt net dat beetje meer: topkwaliteit én een mooi design. En als je veel waarde hecht aan design, dan kun je het beste voor deze kast op maat kiezen. Je kunt alleen al kiezen uit 50 (!!) verschillende deuren en vier verschillende materialen. Je kunt zelfs de plaats van de spiegel bepalen. Er zit dus altijd wel een uitvoering naar jouw wens bij. Zo weet je zeker dat jouw slaapkamerkast matcht bij je de rest van je meubels. En dat is wel zo fijn.

bekijk alle online modellen

Stap 1.

kies je maat

Natuurlijk wil iedereen het liefst een inloopkast, maar helaas is niet iedereen met veel ruimte gezegend. Met Storage bepaald je zelf de maat van je kast. Van een bescheiden slaapkamerkast tot luxe kastenwand, alles kan met Storage. De hoogte kan tot 235 cm gerealiseerd worden, de breedte van 160 tot 400 cm.

Stap 2.

kies je uitvoering

Heb je een lege hoek waar je eigenlijk wel een mooie kast kwijt zou willen? Storage is niet alleen als rechte kast te verkrijgen, maar ook in hoekopstelling. Perfect voor als je meer ruimte in je slaapkamer hebt en graag meer opbergruimte creëert. Ook handig: je kunt zelf de plaats van de spiegel bepalen.Keuze uit meer dan
50 deuren!
Stap 3.

KIES JE KLEUR

Storage is de kast van de eindeloze mogelijkheden als het gaat om materiaal en kleur. De kast is verkrijgbaar in hout, fineerhout, glas of stof. En dan zijn er ook nog eens erg veel kleuren waaruit je kunt kiezen.

Bovendien heb je de keuze uit meer dan 50 verschillende deuren, dus houd je meer van de details of ben je juist gek op een strak design? Dit concept biedt kasten zonder poespas tot prachtige omlijstingen.

"Storage is een uniek concept waarbij topkwaliteit en keuzevrijheid centraal staan."
Levi, slaapspecialist
Stap 4.

kies je accessoires

Last but not least: de accessoires. Hoe je je bedlinnen, kleding en je schoenencollectie opbergt is aan jou. Je kunt kiezen uit roedes, legplanken en lades. Opgeruimd staat netjes!

Bezorging en montage

Eenmaal een kast samengesteld? Dan kun je deze op verzoek laten plaatsen én monteren.
Voor een meerprijs hoef je zelf niet meer aan de slag met je nieuwe slaapkamerkast. Goossens ontzorgt!


Laat je inspireren

BEZOEK DE WINKEL OF KIJK ONLINE

Liever snel antwoord op je vraag? Klik dan hier voor alle contactmogelijkheden.