Ontvang een kortingsvoucher tot 500,- extra korting

Dressoirs

in de aanbieding

Aanbiedingen

2 resultaten

Goossens Excellent

Dressoir Audition

2 deuren 2 laden

1.129,- 903,-
20% KORTING
Snel in huis
Goossens Excellent

Dressoir Audition

3 deuren 2 laden

1.249,- 999,-
20% KORTING
Snel in huis

Dressoir aanbieding

Ben je op zoek naar een nieuwe dressoir voor een aantrekkelijke prijs, maar wil je niet inleveren op kwaliteit? Bekijk hier onze lopende actiemodellen en vind de dressoir aanbieding die past bij jouw interieur. 

Dressoir actie 

Goossens heeft doorlopend een interessant actie aanbod in dressoirs. Kan je je favoriete model even niet vinden in het huidige actieaanbod? Kijk dan eens welke voordelige showroommodellen bij de Goossens winkel bij jouw de buurt staan. Ook kan je kiezen voor de buitenkansjes, dat zijn - extra voordelige -  meubels die door een reeds geopende of beschadigde verpakking nu voor een gereduceerde prijs worden aangeboden. Tot slot kan je ook altijd aanbiedingen meepakken uit de op=op collectie, waarbij we plaats maken voor de nieuwe collectie. 

Laat je voordelige dressoir gratis thuisbezorgen

Als je kiest voor gratis verzending worden je actie artikel tot over de eerste drempel van de begane grond bezorgd.  Uiterlijk op de dag van levering krijg je een tijdsindicatie. Bij gratis verzending kies je automatisch voor zelfmontage: je dient de producten zelf op de juiste plaats te zetten, uit te pakken en te monteren. Wil je liever dat onze bezorgers dat voor je doen? Dan kun je gebruik maken van onze uitgebreide Goossens bezorgservice.