Machtig mooi marmer

Vensterbanken, keukenbladen en waskommen, marmer is weer helemaal terug! Maar niet alleen met grote bouwmaterialen, ook met marmeren (bijzet)tafeltjes, schalen, dienbladen en andere woonaccessoires kan je je interieur verrijken met dit wonderschone stukje natuur. Dankzij de vele verschijningsvormen (want marmer kent vele kleurschakelingen van zachte roze of groene pastel tinten tot stoere grijze of zwarte varianten) voelt marmer zich in ieder interieur thuis!

Pareltje uit de natuur
Omdat marmer een natuurproduct is, ben je verzekerd van een unieke uitstraling. Met haar eigen kleuren en tekeningen van de zogenaamde aders en kleine fossielafdrukken krijgt ieder product een uniek karakter. Het gekristalliseerde kalksteen is in miljoenen jaren tijd omgevormd tot marmer, waarbij mineralen als klei, leem, zand en ijzer uit het gesteente de aders achterlaten en zorgen voor de vele kleurschakelingen als wit, beige, geel, roze of zwart.

Stylingstips
Combineer je marmeren woonitem met koperen of goudkleurige accessoires en rijke stoffen als zacht fluweel voor een luxe, volle look. Perfect voor de liefhebbers van de woonstijl Elegant Chic. Houd je meer van een landelijke of scandinavische look? Kies voor een stoerdere finishing touch met natuurlijke materialen als hout, linnen en wol. Liefhebbers van een modern interieur kunnen ook hun hart ophalen. Het gepolijste marmer geeft je interieur extra glans en het bijzondere lijnenspel van het marmer staat perfect bij de strakke belijningen van de moderne meubels.

Eeuwen geleden gemaakt voor de eeuwigheid
Een extra voordeel van marmer is, naast de prachtige print, dat het een leven lang meegaat. Koop je een woonaccessoire van marmer, dan haal je dus een duurzaam stukje design in huis. Voorwaarde is wel dat je het marmer goed moet onderhouden, want het is een poreuze natuursteen. Met name zure vloeistoffen als azijn, wijn, en het sap van citrusvruchten bijten zich in. Ook is marmer krasgevoelig. Wil je dus lang genieten van de subtiele glans? Maak het dan regelmatig schoon met een doekje met een milde reinigingsmiddel als soda of groene zeep. Zo gaat dit bijzonder stukje natuurschoon jarenlang mee. Natuurlijk kan je ook kiezen voor marmer look, dan geniet je net zo goed van het mooie unieke printje.


Goossens

Kleinmeubel Guido

1-5 werkdagen in huis
159,-