Interieuradvies voor je woon- en slaapkamer | Goossens Unieke eettafels: een tafel op maat

De perfecte tafel, die is om van te smullen.

Een eetkamertafel is een kwestie van smaak. Ruim, compact, rechthoekig, vierkant, rond, rubuust of slank: het zijn allemaal keuzes die het overwegen waard zijn. Bij Goossens hebben we een grote collectie eetkamertafels, maar mocht die ene tafel waar jij van gaat watertanden er nét niet bij zitten, of wil je gewoon iets wat niemand heeft? Dan maken we ‘m gewoon voor je. Dan heb je je design eettafel van eigen hand. Klinkt best goed toch?

tafel-op-maat-header-algemeen

Je eigen ontwerp

Wil je écht je handtekening op je tafel zetten? Kruip dan in de huid van één van onze designers en bepaal zelf de grootte, het blad, soort onderstel en welke afwerking jouw nieuwe meubel moet krijgen. Je mag daadwerkelijk aan de slag om je eigen eettafel te ontwerpen. Wij helpen hem te realiseren. Het enige wat wij voor je bedacht hebben zijn vier verschillende concepten. Kies één van deze modellen en ga vervolgens zelf aan de slag.

header-small-blade

Blade

Mogen we je even voorstellen aan Blade? Een stoere eetkamertafel die niet iedereen heeft. Blade is uniek en dat heeft alles te maken met jouw smaak. Je kunt kiezen uit verschillende soorten onderstellen. Hout of metaal, in een aparte vorm of klassiek. Maar dat is nog niet alles. Ook met het blad kun je verschillende kanten op en dat maakt het persoonlijk.

Alle over Blade

header-small-ivo

Ivo

Een tafel die met je meedenkt: dat is eetkamertafel Ivo in een notendop. Werkelijk alles is mogelijk: vormgeving, afmeting, materiaal, kleur, bladdikte en poten. Of je nu kiest voor eiken of noten, je bent in ieder geval verzekerd van een klassiek stukje statement in huis, waar je jaren plezier aan gaan beleven.

Alles over Ivo

header-small-dyot

Design Your Own Table

Houd je van stijl, maar niet tegen elke prijs? Kies dan voor Design Your Own Table. Een prachtig tafelconcept in massief eikenhout, die in vijf stappen op maat te maken is. Kies uit uw gewenste afmeting, poot, pootconstructie en kleurafwerking en voilà: je hebt je unieke eethoek voor een prima prijs!

Alles over Design Your Own Table