tafel-op-maat-header-blade_2

Stoer en stijlvol

In een wereld waarin smaken van elkaar verschillen en waar trends hand in hand gaan met eindeloze pracht, biedt eetkamertafel Blade uitkomst. Een stoere, robuuste tafel die helemaal naar persoonlijke wens is samen te stellen. Jij bepaalt welk blad hij krijgt, hoe de poten eruit komen te zien, welke afmetingen hij krijgt én hoe hij afgewerkt wordt.

mogelijkheden-blade

Met vijftien(!) verschillende soorten onderstellen zit er altijd wel iets voor je bij. Bedenk welke vormgeving jij het mooist vindt, waar de poot onder de tafel moet komen te staan en kies vervolgens welk materiaal daar goed bij past. Een kruispoot in roest metaal past perfect in een industrieel interieur, terwijl een vierkant in onbewerkt eiken heel natuurlijk en tijdloos is.

poten-blade

Behalve de vele mogelijkheden in onderstel, biedt het blad ook perspectief. Past een strakke afwerking met rechte lijnen bij jou, of vind je een ruiger - met een gewelfde zijkant waardoor je ziet dat het blad daadwerkelijk een boomstam geweest is - mooier? Het ambachtelijk oud gemaakte eiken is op verschillende manieren af te werken. Ga voor the natural look, of kies één van de negen hoogwaardige soft touch lakken.

voorbeeld-tafel-blade

Vul je gegevens in

tafel-op-maat-kolom-sfeer-05

Bekijk ook dit model van onze tafels op maat: