Dat een zelf ontworpen, unieke tafel ook betaalbaar is, dat bewijst Design Your Own Table. Doordat we al een concept hebben bedacht hoef je je geen zorgen te maken over het grote werk. Het zit ‘m dus in de finishing touch. In vijf stappen maak je jouw eetkamertafel persoonlijk. En we weten allemaal dat persoonlijke details een thuis van jouw huis maken.

Pientere poten

Bij Design Your Own Table kun je uit zes mogelijke houten poten kiezen. Het verschil zit ‘m vooral in de vorm.

  • Een rechthoekige poot in vier verschillende afmetingen (6 x 6 cm, 9 x 9 cm, 10 x6 cm of 16 x 16 cm)
  • Een poot die taps toe loopt van 8 naar 6 cm
  • Een klassieke poot

Naast de vorm, is ook de bevestiging van de poot nog iets om over na te denken. Wil je de poten onder het blad bevestigd hebben zoals dat meestal het geval is, of vind je het mooi als de poten door het blad lopen? Het laatste laat de eettafel er robuuster uitzien.

Nóg meer tafelmanieren

Behalve de pootmogelijkheden is ook de breedte en lengte van de tafel naar wens te maken. Wil je wat flexibiliteit? Dan is het mogelijk een uitschuifbaar element in het meubel te maken. Zo maak je je tafel 50 centimeter langer wanneer je extra ruimte nodig hebt.
Last but not least: de kleur. Kies één van de zes afwerklagen om het geheel af te maken. Tadaa, jouw persoonlijke en betaalbare tafel op maat is een feit!

Vul je gegevens in


Bekijk ook deze modellen van onze tafels op maat: