tafel-op-maat-header-ivo

Eetkamertafel Ivo is een ambachtelijk bewerkte tafel op maat met maar liefst 101 mogelijkheden. Nederlands vakmanschap in combinatie met massief Europees eiken of noten maakt dat deze tafel van ongekende kwaliteit is. Dat zie je en dat merk je als je eraan eet, werkt en borrelt. Ook wat looks betreft zit je goed met Ivo. Het hout is tijdloos en is dankzij de natuurlijke uitstraling goed te combineren met kleuren. We kunnen gerust zeggen dat Ivo een stabiele factor in jouw interieur is.

mogelijkheden-ivo

Fraaie vormen

Uniek aan eetkamertafel Ivo is dat deze mogelijk is in vier verschillende vormen: rond, rechthoekig, vierkant of zelfs ovaal. Alle vormen zijn daarnaast ook weer mogelijk in verschillende afmetingen. Zo kun je je tafel helemaal laten aansluiten op jouw woonwensen.

poten-ivo

Er valt nog meer te kiezen!

Naast de verschillende vormen en afmetingen heeft eetkamertafel Ivo nog veel meer keuzemogelijkheden. Zo kun je kiezen uit twee verschillende poten, waar je deze geplaatst wilt hebben, twee verschillende materialen en twee bladdiktes. Maar dat is nog niet alles. Ook wat afwerking betreft ben jij in charge. Ga je voor een pen-gatverbinding - of niet - en welke afwerking dient het hout te krijgen?

Je merkt het al, er is veel om over na te denken. Vind je het lastig om knopen door te hakken? Onze interieurexperts helpen je graag. Vraag ernaar in één van onze winkels of maak een afspraak. Zo weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben.

voorbeeld-tafel-ivo

Vul je gegevens in

bank-op-maat-kolom-sfeer-02

Bekijk ook deze modellen van onze tafels op maat: