KLEUR JE INTERIEUR

Vergeet alles wat je geleerd hebt over vloekende kleuren. Color blocking is helemaal hot dit jaar. Dat betekent niet dat je in het wilde weg verschillende kleuren bij elkaar kunnen zetten. Er komt meer bij kijken. We vertellen je graag wat wél de bedoeling is.

sfeer-kleur-1

Mode

We horen je denken: ‘Deze trend komt me bekend voor!’ Klopt. In de fashion scene is de kleuren explosie een aantal seizoenen geleden al afgegaan. Het bleek zo’n groot succes dat we vandaag de dag nog steeds goedkeurend blikken krijgen als je outfit minimaal drie felle kleuren telt. Het duurde iets langer dan normaal, maar deze vrolijke trend is nu dan eindelijk overgewaaid naar de woonwereld. Klaar voor de start..af!

sfeer-kleur-5

Kleurenexplosie

Om deze trend toe te passen heb je lef nodig. Een bank koop je niet wekelijks, en het is de bedoeling dat je hem over vijf jaar ook nog mooi vindt. Een felrode stof kan dan een beetje spannend zijn. Onthoud dat wit altijd je veilige basis is. Met één of twee opvallende gekleurde meubels en/of een wand in een opvallende tint doe je óók aan kleuren in interieur. Houd je van grenzen opzoeken? Combineer die felrode bank dan met een fuchsia relaxfauteuil. Voeg daar een groen schilderij aan toe en leef je uit met verschillende kleuren kussens. Een paar jaar geleden zouden we die combinatie vervloeken, maar nu is het hartstikke hip!

sfeer-kleur-7

Fantasierijke vormen

We zien het vaker terugkomen in de moderne woonstijl. Designs van tafels, stoelen, maar vooral van accessoires gaan alle kanten op. Optische geometrie is daar een mooi voorbeeld van. Een simpel vormgegeven kandelaar is bijvoorbeeld zo vormgegeven, dat het van de voorkant gezien toch driedimensionaal lijkt. Ruimtelijkheid is een belangrijk gegeven in deze trend. Zo is het helemaal niet gek om je muren driedimensionaal op te leuken.

sfeer-kleur-8

Vakantiegevoel in eigen huis

De vrolijke verzameling aan kleuren in huis doet ons meteen denken aan het gezellige Curaçao, het sfeervolle Cinque Terre in Italië en een deel van Rio de Janeiro in Brazilië. De bewoners van de huisjes op deze bijzondere bestemmingen hebben color blocking niet binnen, maar buiten toegepast en dat levert bijzondere beelden op. Met kleur in je interieur hoef je niet meer naar één van deze zonnige oorden. Je viert je vakantie gewoon thuis!

Goossens Excellent

Fauteuil Merci stof

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 999,-  719,-
Goossens

Hoekbank Alvin

2,5 zits arm rechts + chaise longue links...

 2.139,-  1.949,-
Goossens

Barstoel Flamingo

Barstoel met arm | stof | rvs | Stof fijn...

 249,-  189,-
Goossens

Eetkamerstoel Rivas

kunstleer | Niet verstelbaar | Bycasta...

 229,-  139,-