TERUG NAAR ONZE ROOTS

Met het najaar voor de deur willen we het thuis weer lekker warm en knus hebben. Hoewel we anno 2016 genoeg middelen hebben om producten zó te maken dat we geen last hoeven te hebben van kou, werken natuurlijke materialen stiekem het best. We gaan terug naar onze roots, waarbij we heerlijk kunnen cocoonen met producten van Moeder Natuur.

sfeer-roots-2

Natuurlijk wonen

Houten kasten, tafels, bedden en stoelen. Je kiest er al snel voor. Vooral omdat hout zo veelzijdig is. Notenhout is in deze trend het meest ideaal. Vooral omdat het krachtig oogt. De nerven en vlamtekeningen zijn in deze helemaal niet storend. Integendeel! Het benadrukt het warme gevoel. Hetzelfde geldt voor de aankleding. Kussens van katoen, gordijnen van linnen, een vloerkleed van leer en een heerlijk grof gebreide plaid. Zeg maar dag tegen synthetische materialen, hallo natuurlijke meubels!

sfeer-roots-1

Passie voor ambacht

Die prachtige materialen komen het mooist tot hun recht als ze met liefde voor de natuur gemaakt zijn. Geen machines en geen massaproductie, maar pure ambacht. Vakmensen die met blote handen fantastische producten creëren. Van met de hand geschuurde stoelpoten, leren meubels die stuk voor stuk bewerkt zijn, tot prachtige geweven vloerkleden. Allemaal hebben ze een gemeenschappelijk ingrediënt: liefde.

Koop koper

Mag er dan helemaal niets shiny zijn? Natuurlijk wel. De lampen bijvoorbeeld, daar ontkom je in het najaar nu eenmaal niet aan. Kies voor een mooie koperen variant, dat past in het aardse kleurenpallet en geeft toch nog een beetje glamour in deze woontrend. Ook fotolijstjes en bloempotten doen het goed in dit materiaal. Maar let op: overdaad schaadt!

Tv Meubel Luuk

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 899,-

Dressoir Luuk

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 1.099,-

Zitbank N-joy Divana

Beschikbaar in meerdere kleuren en maten

 779,-  649,-

Opbergkast Clear

6 deuren | Noten | Noten soft touch lak

 2.074,-  1.824,-

Eettafel Roots

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

 849,-

Dressoir Roots

Verkrijgbaar in diverse kleuren

 1.149,-

Hoekbank Le Grande

2 zit arm links+hoek+2 zits arm rechts...

 3.178,-

Zitbank Massimo

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

 2.999,-  2.499,-