MISSIE

‘GOOSSENS MAAKT EEN ULTIEME WOONBELEVING VOOR IEDEREEN BEREIKBAAR.’

Goossens heeft een missie. Wij maken dé ultieme woonbeleving voor jou bereikbaar. Bij ons shop je voor een betaalbare prijs een highclass interieur. Met meubels in maar liefst 4 verschillende woonstijlen en de vele custom-concepten zorgt Goossens ervoor dat jouw woning voldoet aan al je woonwensen. Jij voelt je er zo thuis, dat het voor jou de fijnste plek op aarde wordt door middel van prachtige designs en hoogwaardig comfort.


Over ons:

Bij Goossens koop je niet zomaar een meubel, wij bieden jou een totale woonbeleving. Hier horen unieke voordelen en services bij. Van inspiratie en advies tot een gratis professionele bezorgservice. Een zorgeloze retourprocedure en uitgebreide garantie en aftercare. Zo ben je van alle gemakken voorzien en heb je niet alleen nu, maar nog jarenlang plezier van je aankoop. Goossens ontzorgd.

9 redenen om voor Goossens te kiezenGOOSSENS - LIFE’S IN THE DETAILS

Het leven is vol speciale lifetime moments. Samenwonen, gezinsuitbreiding, verhuizen: het zijn allemaal fijne momenten die jouw wereld mooier maken. Voor al deze gebeurtenissen wil je het liefst een interieur dat bij jouw woonwensen past. Daar helpen wij je bij! Bij Goossens shop je de mooiste meubels om al jouw lifetime moments nog aangenamer te maken.

Daarnaast zijn het ook juist de kleine dingen die het leven zo fantastisch maken. Dat geldt ook voor meubels. Aan de kleinste details besteden wij de grootste aandacht. Op deze manier voegen wij kwaliteit en comfort toe aan onze designs. En dat maakt jouw interieur heerlijk leefbaar. Life’s in the details!

bekijk de commercial

65 JAAR EXPERTISE

Goossens viert dit jaar haar 65-jarig jubileum. Nadat Bert en Mientje Goossens het bedrijf in 1954 hebben gestart en René en Margareth het familiebedrijf fantastisch verder hebben ontwikkeld, is het jaren later aan Maayke en Bart om hun eigen signatuur te geven aan Goossens. Dit doen zij door jou nog meer te inspireren met een verrassende collectie in 4 fantastische woonstijlen en aantrekkelijke aanbiedingen.

UNIEKE COLLECTIE

Goossens staat voor 65 jaar aan ervaring, vakmanschap en liefde voor design. De meest unieke meubels voor in je woon-, eet- en slaapkamer shop je bij ons, want wij ontwerpen onze meubels zelf.

Omdat wij onze collectie zelf produceren, kunnen wij onze producten – voorzien van de beste kwaliteit en hoogwaardig comfort - aanbieden voor een betaalbare prijs.

bekijk de nieuwe collectieNIEUWSTE STORECONCEPT

In de nieuwste inspiration stores ervaren klanten een totaal nieuwe shopbeleving. Alle zintuigen worden geprikkeld: woon- en slaapkamers komen samen in een van de Goossens-woonstijlen, iedere ruimte heeft een eigen geurbeleving, er is een lounge area en door middel van digital signing kan de klant zijn persoonlijke looproute kiezen.

Inmiddels telt Goossens 18 winkels in Nederland en België, een zeer uitgebreide webshop en een groot DC in Veghel.

vind een winkel in de buurt

GRATIS ADVIES

Uiteraard staan woon- en slaapexperts klaar voor persoonlijk advies en helpen stylisten bij het creëren van een eigen interieur. Ook online kun je 24/7 hulp inwinnen. Stel je vraag via de live chat en een expert geeft je zo snel mogelijk antwoord.


DUURZAAMHEID

Wij hechten veel waarde aan een duurzame toekomst. Daarom vinden wij maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. De laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid volgen we nauwlettend en deze vertalen we in het hele bedrijf door. Op deze manier dragen wij bij aan een beter leefklimaat. Zo gebruiken wij de meest solide materialen voor onze meubels, rijden al onze vrachtwagens CO2 vrij en doneren we gebruikte meubels van klanten aan een goed doel. En we realiseren nog veel meer. Samen met jou werken we aan een meer duurzame wereld.ONTDEK GOOSSENS