Water & design


Denim Drift is door Flexa uitgeroepen tot de kleur van het jaar. Deze diepe, maar zachte kleur voert de boventoon in onze woontrend Water & Design. De combinatie van deze zomerse blauwtint en het zonnige weer, doet je onvermijdelijk aan het strand denken. Dit voorjaar is het helemaal hip om vormen, kleuren en materialen van de zee terug te laten komen in je huis. Hiermee creëer je in een handomdraai thuis dat heerlijke vakantiegevoel:

  • Blauwtinten
  • Keramiek
  • Hout, steen, touw
  • Glas
  • Luchtig en doorschijnend katoen

Ruwe schoonheid

Voor velen van ons straalt de zee een grote mate van rust uit. Sluit je ogen en droom weg bij het geluid van de golven en de meeuwen. Toch blijft de zee in handen van Moeder Natuur en zij kan soms behoorlijk onvoorspelbaar zijn. Het contrast tussen de kalme ochtendzee en een flinke herfststorm kun je terug laten komen in je interieur. Wil je jouw huis rust uit laten stralen? Kies dan voor blauwe pasteltinten, ecru en wit. Een gouden accent hier en daar voegt net dat straaltje zon toe aan je interieur. Houd je juist van de ruwe, natuurlijke schoonheid? Laat dit in je interieur zien door te kiezen voor diepe kleuren als oranje, indigo, grijs en zeegroen.

Organische vormen

Het losse zand, de golvende zee en de natuurgeslepen rondingen van keien: ze hebben allemaal, vloeiende vormen en zachte lijnen. Laat dit terugkomen in je in meubels en accessoires. Denk eens aan een lamp met een golvende vorm of handgemaakte, keramische vazen en schaaltjes. Het natuurlijke gevoel dat je hierbij krijgt, is precies wat we willen bereiken. Door de juiste materialen te gebruiken, wordt dit gevoel versterkt. Houtsoorten, glas, steen, touw en keramiek benadrukken de warme, rustgevende uitstraling van water & design.


Infinity
 1.990,-
Goossens

Hoekbank Rover

Beschikbaar in meerdere kleuren en maten

 1.759,-  1.349,-
Goossens

Bijzettafel Wavy 2

Bijzettafel | teak | Naturel teak

 149,-  69,-