50'S & CUBA


Als je denkt aan Cuba dan denk je aan sigaren, rum, muziek, dans, oldtimers en natuurlijk kleur! Ooit een bakstenen huis gezien in Cuba? Ja misschien wel, maar dat is niet het eerste dat in je op komt. De straten, gevels, maar ook de interieurs zijn kleurrijk in Cuba. Zeg nou zelf, daar word je toch vrolijk van? Pas hem daarom nu toe in je interieur. Leef je uit met antieke spiegels, handgemaakt aardewerk, cognackleurig leer en robuuste, eikenhouten meubels met een verweerd effect. Door vintage accessoires toe te voegen, zoals spiegel Patos, maak je jouw stukje Cuba in huis compleet. 

Verweerd koper en zilver
Leer
Hout & metaal
Rustiek
Deco prints
sfeer-cuba-1

Tropen in huis

Cuba: een eiland dat lijkt op één grote tropische tuin. Het land staat bekend om haar tabaks- en suikerrietplantages. Ook palmbomen, cactussen, orchideeën en varens zijn er niet meer weg te denken. Wil jij dat exotische, Cubaanse gevoel ook creëren in huis: dan zijn deze tropische gewassen onmisbaar. Heb jij niet zo’n groene vingers? Kies dan bijvoorbeeld voor de Pot Palm Basket om toch dezelfde sfeer neer te zetten.

Cubaanse mix van stijlen

De Cubaanse stijl bevat invloeden vanuit de hele wereld. Europese invloeden, zoals de Art Deco, Art Nouveau en de 50’s, zijn overgewaaid vanuit Spanje. Afrikaanse slaven hebben input gegeven vanuit hun cultuur. Deze mix in combinatie met tropische elementen maakt de Cubaanse stijl hoe hij is. Je merkt het al: er zijn tal van mogelijkheden binnen deze stijl.

Tip: kies voor verschillende stoelen in één kleur om eenheid en rust te creëren in je interieur.Goossens

Zitbank Mountain Alp

Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten
 1.099,-
Goossens

Tv-meubel Heritage

Driftwood

 499,-  449,-
Goossens

Jacky

Beschikbaar in meerdere kleuren en maten
 299,-