Beddenwinkel Amsterdam

Dompel je onder in 2.000m² slaapinspiratie

Adresgegevens:

Amsterdam - slapen
Woonmall Villa ArenA
Johan Cruijff Boulevard 148 / 154
1101 DJ Amsterdam

route bekijken

Contactformulier

Openingstijden:

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00 (iedere zondag open)

Onze adviseurs helpen je graag!

Wil je er zeker van zijn dat een adviseur een moment voor je heeft? Dan raden wij aan om een winkelafspraak in te plannen. We kijken uit naar je bezoek!

Plan je winkelafspraakALLES OVER GOOSSENS AMSTERDAM - SLAPEN

Dompel je onder in eindeloos veel slaapinspiratie

Goossens staat sinds 1954 bekend om haar vakmanschap en gastvrijheid, twee pijlers die je absoluut terug kan vinden bij de Goossens slaapwinkel in Amsterdam. Het persoonlijke advies gecombineerd met onze unieke collectie zorgen ervoor dat je altijd naar huis gaat met het meubel dat je zoekt. Passend bij jouw comforteisen en interieurstijl.

Laat je inspireren in onze slaapwinkel door de talloze bedden, boxsprings en slaapkamerkasten die in verschillende stijlen staan opgesteld, kom lekker proef liggen en stel je ideale slaapkamer samen. Daarnaast kunnen we stap voor stap jouw ideale bed of boxspring samenstellen. Kijkend naar jouw lichaamsvorm en specifieke slaapwensen selecteren we samen het juiste matras met de beste ondersteuning en druk verlagende eigenschappen. Met een passend onderstel en het perfecte kussen leveren we een bed dat compleet is afgestemd op basis van jouw persoonlijke slaapvoorkeuren. Zo geniet jij gegarandeerd van een heerlijke, comfortabele nachtrust.

In onze slaapwinkel vindt je natuurlijk onze exclusieve Goossens-designs, maar ook een uitgebreide collectie van externe merken zoals Essenza, Caresse, M Line en Silvana. Ben je ook benieuwd naar ons woonassortiment? Neem dan ook een kijkje in onze woonwinkel  aan de overkant. Natuurlijk kan je ook een van de vele andere woonwinkels bezoeken op de Johan Cruijff Boulevard. Naast de woon- en slaapwinkel van Goossens kun je hier (7 dagen per week) terecht voor alles op het gebied van wonen: van badkamers, vloeren en keukens tot kunst en decoratie.Ontmoet onze adviseurs

“Wat past er bij jou?”

“Wat mensen mij vaak vertellen is dat er zoveel soorten matrassen en bedden zijn dat ze niet meer weten wat goed voor ze is. Door veel vragen te stellen en goed te luisteren, komen we daar samen uit!Een bed kopen is een grote uitgave. Je koopt een bed niet voor één of twee jaar. Daarom moet er gekeken worden wat goed is voor de langere termijn. Je kunt dan denken aan een elektrisch verstelbaar bed. Zo’n bed is niet alleen fijn om tv te kijken maar je kunt er zelfs klachten mee verminderen. Als je bijvoorbeeld je voeten een klein beetje omhoog zet, is dat goed voor de bloedsomloop. Voor zijslapers die last hebben van hun onderrug kan het helpen om de benen iets omhoog te doen, dat verlicht de druk.”

amsterdam-handtekeningen-serge
Slaapspecialist

“Zet de bank juist niet tegen de muur”

“Ik wil iemand graag enthousiast maken om te durven combineren met materialen en kleuren. Door het visueel te maken probeer ik ervoor te zorgen dat de klant het totaalplaatje voor zich ziet. Ik maak collages met verschillende kleuren en stoffen of ik loop met mensen door de winkel om de producten goed te bekijken.

Vaak willen mensen meubels tegen een muur aanzetten. Mijn tip is om juist niet de bank tegen de muur te zetten. Door de bank in het midden van de ruimte te zetten, creëer je weer andere opties en mogelijkheden.

Of iemand nu een gehele nieuwe inrichting wil, of ze hebben een vraag over welke meubels bij een bepaalde stijl passen, of ze willen de huidige bank wel behouden maar de rest van de indeling willen ze veranderen. Ik denk graag mee met de wensen en probeer een ontwerp te maken dat bij ze past!”
amsterdam-handtekeningen-lois
Interieurstyliste

Persoonlijk 2D of 3D interieuradvies

UITGEBREID ADVIES VAN EEN OPGELEIDE STYLISTE

Wil je een uitgebreid advies waarin een van onze opgeleide stylisten met je op zoek gaat naar een persoonlijk interieur dat voldoet aan al je comfort- en kwaliteitswensen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk 2D of 3D interieuradvies.

meer over interieuradvies

qr codes

how to use?

Tijdens je winkelbezoek ben je slechts 1 klik verwijderd van alle informatie over onze producten. Van prijs, tot levertijd, eigenschappen en reviews van andere klanten. Ontdek hier hoe je dit kunt gebruiken

zo werkt het?

bezoek de winkel

bekijk je route

bekijk in google maps

Te vinden in Goossens Amsterdam: