beddenwinkel utrecht

Dompel je onder in 1.000m² slaapinspiratie

Adresgegevens:

Utrecht - slapen
Woonboulevard Utrecht
Kaap de Goede Hooplaan 70
3526 AR Utrecht

route bekijken

Openingstijden:

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00 (koopavond)
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 11:00 - 17:00 (iedere zondag open)

Onze adviseurs helpen je graag!

Wil je er zeker van zijn dat een adviseur een moment voor je heeft? Dan raden wij aan om een winkelafspraak in te plannen.

Plan je winkelafspraak

Heb je een vraag die je vóór je winkelbezoek graag beantwoord wilt krijgen? Stel dan je vraag gemakkelijk via ons contactformulier:

Contactformulier


Alles over Goossens - Slapen in Utrecht

Dompel je onder in een wereld vol slaapinspiratie

Vind de leukste en nieuwste slaapkamer inspiratie bij Goossens Utrecht. Laat je inspireren door verschillende compleet ingerichte slaapkamers en maak kennis met de nieuwste collectie, de laatste trends, de verschillende stijlen, structuren en materialen. Of je nu op zoek bent naar een nieuw ledikant, een luxe boxspring, een nieuw matras of een lekker kussen, bij ons vind je alles wat je zoekt voor jouw ideale slaapkamer.


Daarnaast kunnen we stap voor stap jouw perfecte bed of boxspring samenstellen. Kijkend naar jouw lichaamsvorm en specifieke slaapwensen selecteren we samen het juiste matras met de beste ondersteuning en druk verlagende eigenschappen. Met een passend onderstel en het perfecte kussen leveren we een bed dat compleet is afgestemd op basis van jouw persoonlijke slaapvoorkeuren. Zo geniet jij gegarandeerd van een heerlijke, comfortabele nachtrust. In onze slaapwinkel vindt je natuurlijk onze exclusieve Goossens-designs, maar ook een uitgebreide collectie van merken zoals Essenza, Caresse, M Line en Silvana.


Onze slaapexperts staan voor je klaar met een deskundig advies. Wij heten je graag van harte welkom voor een dag ontspannen winkelen. Benieuwd naar ons woonassortiment? Neem dan ook een kijkje in onze woonwinkel  even verderop.Binnenkijken:

Ontmoet onze adviseurs in Utrecht

"Samen onderzoeken we jouw comforteisen"

"Het leukste aan mijn baan als slaapspecialist is de afwisseling. Geen gesprek verloopt hetzelfde. Ik probeer altijd eerst samen met de klant te onderzoeken welke comforteisen ze hebben, welk type slaper ze zijn en naar welk materiaal hun voorkeur uit gaat. Ik wil mensen graag een eerlijk en kwalitatief hoogwaardig, professioneel advies geven, dat gaat alleen als ik de wensen van de klanten echt goed mag leren kennen.Er komen best wat technische aspecten kijken bij het uitzoeken van het perfecte bed. Ik wil dan ook iedereen aanraden persoonlijk slaapadvies in te winnen. Een goede nachtrust is niet voor niets zo ontzettend belangrijk."
handtekening-utrecht-kristel
Slaapspecialist

"Stijlen combineren, durf het aan!"

“Soms komt het voor dat man en vrouw totaal een andere stijl hebben. Ik vind het juist leuk om te proberen of de stijlen met elkaar gecombineerd kunnen worden! Stijlen combineren, mixen en matchen, het mag allemaal. Durf het aan!Door tekeningen te maken en door de winkel te lopen, kom je erachter of kleuren bij elkaar passen en hoe groot een bank nu in werkelijkheid is. Door het visueel te maken, probeer ik onzekerheden weg te nemen.Ik ben er ook eerlijk in als ik denk dat iets niet mooi gaat worden, ik wil eerlijk advies geven. Uiteindelijk willen we er samen voor zorgen dat iemand zich thuis voelt in zijn huis.”
handtekening-utrecht-merilyn
Interieurstyliste

Persoonlijk 2D of 3D interieuradvies

UITGEBREID ADVIES VAN EEN OPGELEIDE STYLISTE

Wil je een uitgebreid advies waarin een van onze opgeleide stylisten met je op zoek gaat naar een persoonlijk interieur dat voldoet aan al je comfort- en kwaliteitswensen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk 2D of 3D interieuradvies.

meer over interieuradvies

QR-codes

how to use

Tijdens je winkelbezoek ben je slechts 1 klik verwijderd van alle informatie over onze producten. Van prijs, tot levertijd, eigenschappen en reviews van andere klanten. Ontdek hier hoe je dit kunt gebruiken

Bezoek de winkel

bekijk je route

bekijk in google maps

Ontdek het assortiment van Goossens beddenwinkel Utrecht