Meubelwinkel antwerpen

Woonwinkel Antwerpen

alle ingrediënten voor het creëren van persoonlijk woongeluk

Adresgegevens:

Antwerpen - wonen & slapen
Boomsesteenweg 649
2610 – Antwerpen (Wilrijk) België

route bekijken

Openingstijden:

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag (Gesloten)
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag 13:00 - 18:00

Onze adviseurs helpen je graag!

Wil je er zeker van zijn dat een adviseur een moment voor je heeft? Dan raden wij aan om een winkelafspraak in te plannen.

Plan je winkelafspraak

Heb je een vraag die je vóór je winkelbezoek graag beantwoord wilt krijgen? Stel dan je vraag gemakkelijk via ons contactformulier:

Contactformulier

Coming Soon!

deze winkel opent 29 oktober

Goossens overschrijdt met de opening van een nieuwe inspiration store in Antwerpen letterlijk en figuurlijk grenzen. Waar de meeste bedrijven even pas op de plaats maken in verband met de Coronacrisis, gelooft de woon- en slaapretailer juist dat dit hét moment is om uit te breiden en (woon)geluk bereikbaar te maken voor de consument.

Succesvol concept
Na de recente opening in the Mall of the NetherlandsDen Haag, waar Goossens een nieuw concept presenteerde, smaakt het succes naar meer. De eerste inspiration store in Antwerpen lijkt dan ook grotendeels op de succesformule in Leidschendam, maar wordt hier en daar wel wat gefinetuned voor de Belgische interieurshopper. Naast tientallen gestylde settings die voorzien zijn van sfeervolle en onderscheidende woon-en slaapitems, introduceert Goossens de nieuwste innovaties op het gebied van 3D-interieuradvies en staat de winkel vol digitale verkooptools. Middels selfservice-schermen kunnen klanten bijvoorbeeld zelf hun favoriete items personaliseren en bestellen.

De Goossens interieuradviseur krijgt daardoor meer tijd om de ‘reis’ van woonwens naar woonplan te begeleiden. Het onderscheidende concept zit dan ook in de mix van selfservice en persoonlijk advies. Bart Goossens, algemeen directeur van Goossens: “Dit inmiddels succesvolle concept is dé Goossens store van de toekomst. Wij hebben al jarenlang bewezen ook de Belgische klant te kunnen bedienen via onze grenswinkels in Peer en Baarle. Ik heb er vertrouwen in dat onze klanten in en rond Antwerpen net zo enthousiast zijn. De combinatie van locatie, winkel en assortiment vormt samen een uitzonderlijke shopping experience.”

Adresgegevens:
Boomsesteenweg 649 - 2610 – Antwerpen (Wilrijk) België

route bekijken