Industriële buffetkast: een krachtig karakter

Ontdek de robuuste charme en veelzijdigheid van industriële buffetkasten. Een stoere uitstraling en functionele elegantie verrijken jouw interieur.

Industriële buffetkasten

3 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
-10%
OP=OP
Goossens

Buffetkast Zida

1-5 werkdagen in huis
1.399,- 1.259,-
Goossens

Buffetkast Sans

1.879,-
-10%
Goossens

Buffetkast Axilon

1-5 werkdagen in huis
1.399,- 1.259,-

Een karakteristiek statement piece

Een industriële buffetkast is niet zomaar een meubelstuk; het is een statement piece dat karakter geeft aan je woning en tegelijkertijd een functionele oplossing is voor de spullen in huis. Voeg een industriële touch toe aan je huis met een stoere uitstraling en unieke ontwerpelementen.

Je industriële buffetkast zorgt voor een krachtige uitstraling

Kies je voor een donker en industrieel design, dan kies je voor kracht met metalen materialen en ruwe accenten. Dankzij de veelzijdigheid is een buffetkast geschikt voor veel interieurstijlen. Pronk met je favoriete persoonlijke items op de open planken en berg je rommel op achter de deuren. Voeg een uniek karakter toe aan jouw leefruimte! Een industriële buffetkast gaat ook verder dan een stoere uitstraling. Door het gebruik van metaalaccenten en onbewerkt hout voegt dit meteen warmte toe voor meer sfeer. Maak het helemaal eigen door verschillende accessoires toe te voegen.

Of giet je het liever in een modern jasje?

Voor de liefhebbers van strakke lijnen en een minimalistisch design is een industriële buffetkast in een modern jasje de ideale keuze. Deze kasten passen perfect in een eigentijds interieur en bieden een elegantie opslagmogelijkheid zonder concessies te doen aan stijl. Door te kiezen voor industriële elementen in een modern design, ontstaat er een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Weet jij niet zeker of een industriële buffetkast past in jouw vintage, moderne of juist eclectisch ingerichte ruimte? Kom snel langs in een van onze inspiration stores om je te laten adviseren door onder interieuradviseurs. 

Bekijk hier ook andere buffetkasten

Zwarte buffetkasten | Witte buffetkasten | Houten buffetkasten | Landelijke buffetkasten