Eetkamerstoelen van kunststof

7 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Nieuw
Goossens Eco

Eetkamerstoel Tomar

1-5 werkdagen in huis
99,-
Nieuw
Goossens Eco

Eetkamerstoel Limon

1-5 werkdagen in huis
79,-
Nieuw
Goossens Eco

Eetkamerstoel Limon

1-5 werkdagen in huis
79,-
Nieuw
Goossens Eco

Eetkamerstoel Limon

1-5 werkdagen in huis
79,-
Nieuw
Goossens Eco

Eetkamerstoel Tomar

1-5 werkdagen in huis
99,-
SHOWROOMMODEL
Goossens Eco

Eetkamerstoel Limon | Zwolle

1-5 werkdagen in huis
79,-
SHOWROOMMODEL
Goossens Basic

Eetkamerstoel Carrera | Groningen

1-5 werkdagen in huis
169,-

Kunststof eetkamerstoelen: stijlvol en gemakkelijk

Met kunststof eetstoelen geef je jouw interieur een trendy uitstraling. Het staat niet alleen heel vrolijk, kunststof stoelen zitten ook nog eens heel comfortabel én zijn gemakkelijk in onderhoud. Ideaal met jonge kinderen of knoeiende partners.

Vooral onze eetkamer kuipstoelen in kunststof zijn zeer geliefd en een mooie toevoeging aan jouw eettafel.

Kunststof stoelen in diverse formaten en designs

Bij Goossens hebben wij een uitgebreid assortiment kunststof stoelen met ruime keuze uit materialen en kleuren. Hierdoor kan jij dé perfecte eetkamerstoelen vinden die passen bij jouw eethoek.

Ook qua comfort is de keuze reuze! Ga je voor een kunststof eetkamerstoel met een comfortabele kuipzitting of een moderne variant? Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen uit verschillende onderstellen voor de eetstoel. Van stoere metalen onderstellen tot kunststof eetkamerstoelen met houten poten, kies jouw favoriet!

Kies jij voor een armleuning of liever niet?

Onze collectie kunststof eetkamerstoelen bevat zowel stoelen met- als zonder armleuning. Het voordeel van eetstoelen zonder arm is dat ze gemakkelijk passen onder een tafel met een bredere tafelrand en je kunt gemakkelijk opstaan. Kunststof eetstoelen mét armleuning voorzien jou juist van meer comfort en steun, extra fijn als je wilt natafelen na een gezellig diner met vrienden.

Onze collectie cognac eetkamerstoelen heeft zowel stoelen met- als zonder armleuning. Stoelen zonder arm zijn heel handig als je een eettafel hebt met een brede tafelrand. Daarnaast is een bijkomend voordeel dat je gemakkelijk en soepel kunt opstaan. Eetkamerstoelen met armleuning geven juist wat meer steun en comfort, ideaal als je lekker lang wilt natafelen in jouw luxe cognac stoel.

Match perfect met jouw eettafel

Onze gouden tip: reken 70 cm per stoel, dan creëer je voor iedereen een fijne, ruime zitplek. Dit betekent dat je aan een rechthoekige tafel van 140 cm lang, 6 stoelen kwijt kan (waarvan twee aan de kopse kanten). Aan een tafel van 220 cm passen 8 stoelen en aan een tafel van 300cm passen zelfs 10 stoelen. 

Wil je liever een vierkante of ronde tafel? Aan een tafel van 110x110 passen 4 stoelen, aan een tafel van 150x150 passen 8 stoelen. Bij een ovale eettafel kan je dezelfde verdeling aanhouden als een rechthoekige tafel, alleen vervallen hier de kopse kanten.

Koop jouw kunststof eetkamerstoel in de winkel of online

Heb je jouw nieuwe kunststof eetkamerstoel gevonden? Bestel hem dan gemakkelijk en snel online. Als je de stoel eerst even in het echt wilt bekijken en het geweldige comfort wilt ervaren ben je van harte welkom in één van onze inspiration stores.