schilderij-zwarte-lijst

Schilderijen

188 resultaten

icon sort
grid_view_6_icon
grid_view_4_icon
Nieuw
Goossens

Schilderij Ida

1-5 werkdagen in huis
119,-
Nieuw
Goossens

Schilderij Rasmus

1-5 werkdagen in huis
149,-
Nieuw
Goossens

Schilderij Lovisa

1-5 werkdagen in huis
399,-
Nieuw
Goossens

Schilderij Miray

1-5 werkdagen in huis
399,-
Kave Home

Schilderij Beija

66,50
Goossens

Schilderij Patagonia

1-5 werkdagen in huis
299,-
Goossens

Schilderij Sempra

1.495,-
Goossens

Schilderij Pink Pelican

199,-
Goossens

Schilderij City Red

353,15
Goossens

Schilderij Losa

595,-
Goossens

Schilderij Macro Leaf

199,-
Goossens

Schilderij Fly Bird

449,-
Goossens

Schilderij Fly Bird

199,-
Kave Home

Schilderij Bamidele

61,50
Goossens

Schilderij Pink Feather

399,-
Goossens

Schilderij Silhouet

299,-
Goossens

Schilderij Window II

599,-

30 van 188 producten

Schilderijen, voeg wat kunst toe aan je interieur

Je kent het wel, je wilt nog iets voor aan de muur, want zo'n kale vlakte is alles behalve sfeervol. Met een schilderij of foto maak je in een handomdraai een statement in huis.

Kunstwerken in alle soorten en maten

Ga voor een groot formaat als je een echte eyecatcher wilt ophangen. Dat betekent overigens niet dat schilderijen in een kleiner formaat minder opvallend zijn. De kunstwerken zijn stuk voor stuk adembenemend om uren naar te kijken. Er zijn schilderijen met frame of zonder frame, op modern plexiglas of schilderijen op akoestisch canvas. Dat zijn geluiddempende schilderijen die de echo en galm in je woning tegen gaan.

Tips voor het stijlvol ophangen van jouw schilderij

Plaats een schilderij centraal boven de sidetable, breek een lange wand op of maak een wall-of-art en plaats meerdere schilderijen bij elkaar. Hang je het schilderij vrij aan de muur? Een algemene vuistregel is dat schilderijen op ooghoogte moeten hangen, maar aangezien we niet allemaal even lang zijn is dit lastig uit te voeren. Deel de muur vanaf de vloer tot het plafond op in vier stukken, het schilderij moet dan hangen in het derde kwadrant vanaf de vloer. Hang je het schilderij boven een sidetable of ander meubel? Kijk goed hoe het schilderij en het meubel zich tot elkaar verhouden. Zorg dat het schilderij netjes in het midden hangt en kijk of er niet te veel ruimte tussen het meubel en het schilderij zit, omdat dan de verbindende kracht weg valt.

Schilderij kopen? Bestel 'm gemakkelijk online

Heb je jouw droomexemplaar al gespot? Bestel je schilderij dan online. De meeste modellen hebben we op voorraad, zodat je al binnen een paar dagen kan genieten van je nieuwste aanwinst. Wil je de schilderijen eerst in het echt bewonderen? Neem snel een kijkje in onze kunstgalerie in onze woonwinkels en bepaal of je een klassiek schilderij of een prachtig schilderij op plexiglas in huis wilt halen.