Wooninspiratie: de Goossens woontrend African Safari

De woontrend van Goossens dit voorjaar is African Safari. Deze woontrend kenmerkt zich door etnische en exotische invloeden uit de Afrikaanse savanne en woestijnen.

Met natuurlijke texturen, intrigerende dierenprints, een warm kleurenpalet, duurzame materialen en organische vormen in de ruimte, voelt jouw interieur betoverend aan.

Stap in en ga mee op safari in je eigen woning…
Aardetinten karakteriseren deze woontrend, die zich perfect leent om je woon- en slaapkamer in voorjaarse sferen te hullen. African Safari heeft een kleurenpalet waarop wit, bruin, beige, crème en zwart de boventoon voeren.

Deze natuurlijke kleuren zijn allerminst saai, ze creëren juist een rustige eenheid in je interieur waarin alles in de juiste balans is.

Meer spanning breng je door opvallende (dieren)prints en dierenhuiden. Ook is de koninklijke goudkleur, die je in 2019 nog steeds het interieur domineert, goed te mixen met Afrikaanse invloeden.Mix & match met natuurlijke materialen: linnen, rotan en bamboe

Deze trend kent geen grenzen. Elementen van een magische reis door Afrika staan centraal, dus zijn natuurlijke materialen een must in je ruimte.

Rotan is een authentiek materiaal dat zich perfect leent voor prachtige eetkamerstoelen en fauteuils . Evenals bamboe.

Stoffen zoals katoen en linnen hebben een ademende textuur en zorgen voor een luchtige sfeer in je interieur. Perfect voor je bank, vloerkleed en woonaccessoires zoals kussens.

Onze tafels en andere houten meubels zijn gemaakt van gerecycled hout, uiteraard van de beste kwaliteit. Omdat we veel waarde hechten aan een betere wereld, is duurzaamheid erg belangrijk voor ons.

Wissel vorm en structuur af voor een fascinerend lijnenspel

Specifieke productdesigns met rijke, volle, glooiende lijnen vormen deze inspirerende woontrend. Afgewisseld met wat strakkere belijningen ontstaat er een fascinerend lijnenspel in je interieur.

Stylingtips

Een reis door Afrika levert een legio aan mooie schatten op. Deze magische objecten geven je interieur een uniek karakter. Voor die woonattributen hoef je nu niet meer de hele wereld over te reizen. Goossens heeft voor jouw een prachtige selectie aan accessoires met Afrikaanse invloeden.


NOUD
INTERIEURSTYLIST
WINKEL NUENEN

Checklist

Nog even alles op een rijtje zodat je zeker weet dat deze trend zichtbaar is in je woning.
Rotan accent
Bamboe accent
Meubel(s) met ronde vormen
Grote een vaas of pot
Schilderij met natuurlijke kleuren of dierenprint
Koninklijk goud!
Kleuren uit het kleurenpalet: wit, bruin, beige, cremé en zwartLaat je inspireren in onze winkels

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in een van onze woon- en slaapwinkels, om zelf het gemak van alles onder één dak te ervaren.


winkeloverzicht