Wooninspiratie: de Goossens woontrend Beloved Velvet

Mystiek, verleiding en luxe zonder het gevoel van liefde uit het oog te verliezen. De wintertrend van 2019 geeft letterlijk glans aan koude dagen dankzij overdadige styling met spannende materialen en tedere bloemenprints. Het warme kleurenpalet met een variatie aan rood- en paarstinten ademt passie en weelde. Het is dan ook niet verwonderlijk dat chique boutique hotels deze stijl met liefde omarmen. Velvet, bont, zijde, goud en glas laten je verlangen naar intimate nights with your loved one(s). Komt dit je bekend voor? Klopt, the Roaring Twenties are back!

shop beloved velvetMaterialen

Welcome to the Moulin Rouge

Met weelderige, zachte stoffen als velvet, fluweel, zijde en bont weet Beloved Velvet de liefhebbers van de Elegante stijl te imponeren. Een stijlvol boutique hotel of een geraffineerd boudoir uit een oude Franse film is binnen een handomdraai gecreëerd.

De finishing touch binnen deze woontrend is uitbundig. Denk aan goud, koper, barok, spiegels en pauwenveren. Altijd chic, mét een snufje Moulin Rouge.


Vormen

Voluptueus curves

Cherry Chic is een ode aan de Rubensvrouw. Vloeiende belijningen worden bemind en aanbeden en komen terug in de vorm van ronde meubelen, accessoires en woontextiel. Speel met ovalen en cirkels voor een zwoel geheel.
Stylingtips

• Durf te experimenteren! Beloved Velvet geeft je de ruimte om over the top te gaan. Laat stijlvolle bloemenprints terugkomen in behang, fauteuils, banken en kussens.

• Combineer texturen. Zijde en bont matchen verrassend goed en geven een interieur snel een high-end gevoel. Ook marmeren accessoires zijn een lust voor het oog.

• Geef je interieur a touch of gold. Denk hierbij aan accenten in meubels, omlijstingen van spiegels en woondecoratie.

• Woontextiel draagt bij aan de stijl van een interieur. Met een opvallend vloerkleed en velvet kussens creëer je al snel een weelderig gevoel. Tempting...

2 Zits Suite

1.189,-Hulp nodig om Beloved Velvet in jouw woning toe te voegen?

Maak een gratis afspraakChecklist

Nog even alles op een rijtje zodat je zeker weet dat deze trend zichtbaar is in je woning.
Warme rood- en paarstinten
Spannende materialen
Bloemenprints
Gouden accenten
Ronde meubels
Zachte stoffen


Ontdek de andere trends

en laat je inspireren

________

Shop Beloved Velvet

_______

2 Zits Suite

1.189,-

Laat je inspireren in onze winkels

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in een van onze woon- en slaapwinkels, om zelf het gemak van alles onder één dak te ervaren.


winkeloverzicht