Kleurenpalet
Het kleurenpalet van Cutting Edge lijkt rechtstreeks uit de natuur te zijn geplukt. Aardse tinten vormen de basis, waarbij warm bruin, diep groen en zacht beige een rustgevende atmosfeer creëren. Om dit kleurenpalet te verfrissen wordt lichtblauw in het leven geroepen. Deze kleur staat synoniem voor rust, kalmte en evenwicht.

shop beige banken

De materialen voor deze trend zijn zorgvuldig gekozen om de natuurlijke esthetiek te versterken. Glas wordt gebruikt voor zijn transparantie en lichtheid, waardoor het licht vrij kan stromen en een gevoel van ruimte creëert. Keramiek en travertin voegen een natuurlijke textuur toe, terwijl hout warmte en karakter brengt in de ruimte. Rijke stoffen zoals linnen en bouclé zorgen voor comfort, terwijl beton een modern contrast biedt met zijn ruwe uitstraling.

ontdek glazen tafels

Vormen
die passen bij deze trend
Deze trend omarmt organische vormen die geïnspireerd zijn op de natuurlijke elementen. Denk aan zachte rondingen, golvende lijnen en subtiele verlopen in kleuren. Deze vormen roepen een gevoel van beweging op, zoals de golven van de zee, en brengen een dynamisch gevoel in jouw interieur. Daarnaast gevlochten structuren niet te missen.

Shop ronde vloerkleden

Stylingtips
01. Less is more. Kies voor minimalistische items met elegante vormen in zachte kleuren om een gevoel van rust te creëren.
02. Natuur en textuur. Creëer diepte en textuur door te werken met laagjes. Combineer gladde materialen zoals glas en keramiek met rustieke texturen zoals hout en rijke stoffen voor een dynamisch effect.
03. Een persoonlijke touch. Voeg persoonlijke accenten toe zoals handgemaakte kunstwerken geïnspireerd op de natuur. Verse bloemen zijn áltijd een goed idee om levendigheid toe te voegen aan jouw interieur.Ontdek
Cutting Edge
op Pinterest


laat je inspireren

Checklist
Nog even alles op een rijtje zodat je zeker weet dat jij deze trend naadloos integreert in jouw interieur:

Een basiskleurenpalet van aardse tinten in combinatie met lichtblauw
Omarm verschillende texturen zoals glas, keramiek, hout en linnen
Kies meubels met vriendelijke, afgeronde vormen
Geef jouw interieur een persoonlijke touch

Nieuw

Eettafel Fenix

1.629,-
Nieuw

Fauteuil Olay

399,-
1-5 werkdagen in huis
Nieuw

Salontafel Mick

179,-
1-5 werkdagen in huis
Nieuw
Nieuw
Nieuw

Dressoir Bande

1.299,-
1-5 werkdagen in huis
Nieuw

Hoekbank Fay

1.899,-
Nieuw
Nieuw

Laat je inspireren in de winkels

Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in een van onze woon- en slaapwinkels, om zelf het gemak van alles onder één dak te ervaren.

alle winkels