Afhalen

Heb jij een meubel gezien dat op voorraad is, een op=op interieuritem of een showroommodel dat in Veghel staat? Dan kun je, naast onze bezorgkeuzes, ook kiezen voor het afhalen van jouw gekozen meubel. Je bent dan van harte welkom op ons distributiecentrum in Veghel, waar we al deze meubels hebben opgeslagen. Nadat je online je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een uitnodiging per mail voor het inplannen van een afhaalafspraak. Bestel je van maandag t/m vrijdag voor 14.00 uur, dan is de kans groot dat je diezelfde dag al je bestelling kunt ophalen.


Adresgegevens Pick up point Veghel:

Doornhoek 3865
5465 TB Veghel

route bekijken

Contactformulier


Openingstijden Pick up point Veghel:

Maandag t/m vrijdag:*    07:00 tot 16:00 uur
Zaterdag:    09:00 tot 12:00 uur
Zondag:    Gesloten
Shop online

Haal af op locatie of laat bezorgen

naar de homepage

Buitenkansjes

Profiteer nu van onze buitenkansjes! Dit zijn artikelen met een beschadigde of reeds geopende verpakking maar wel in nieuwstaat. Toch bieden we ze nu aan voor een aantrekkelijke prijs. De voorraad is beperkt dus sla snel je slag.


buitenkansjes

Showroommodellen

Deze prachtige showroommodellen maken plaats voor onze nieuwste collecties. Deze artikelen verkeren nog in een goede staat, maar kunnen lichte gebruikerssporen hebben.Daarom kan je deze meubels nu voor een zeer aantrekkelijke prijs aanschaffen.


showroommodellen

Op = op collectie

Om plaats te maken voor onze nieuwe collectie, kun je de meubels en woonaccessoires waarvan we nog maar een beperkte voorraad hebben nu voor een gunstige prijs bemachtigen.Shop snel want op = op!


op = op collectie
Jouw vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op.