Je interieur is een weerspiegeling van je persoonlijkheid

Bij Goossens geloven wij dat levensgeluk samenhangt met woongeluk. Want alleen in een interieur dat perfect bij jouw persoonlijkheid past, kun je ultiem genieten van de kleine momenten die kostbare herinneringen worden. Alleen of samen met je gezin. In jouw stijl, precies zoals jij dat wilt. Met perfect passende meubels, kwalitatieve materialen en hier en daar een eyecatcher. Waar de juiste balans heerst, je rust ervaart. Jouw interieur is net zo uniek als jij.

heb jij onze nieuwe commercial al gespot?

Bekijk op Vimeo

Over Goossens

Bij Goossens koop je niet zomaar een meubel, wij bieden jou een totale woonbeleving. Ultiem woongeluk. Hier horen unieke voordelen en services bij.

Van inspiratie tot advies tot een professionele bezorgservice. En een uitgebreide garantie en aftercare. Zo ben je van alle gemakken voorzien. Wij zijn er voor jou, tijdens ieder moment, waar en wanneer jij dat wenst.

70 jaar heritage

Goossens bestaat al 70 jaar! Nadat Bert en Mientje Goossens het bedrijf in 1954 hebben gestart en René en Margareth het familiebedrijf fantastisch verder hebben ontwikkeld, is het jaren later aan Bart om zijn eigen signatuur te geven aan Goossens. Dit doet hij door jou nog meer te inspireren met een verrassende unieke collectie in vier fantastische woonstijlen en aantrekkelijke aanbiedingen.

Missie

‘Goossens maakt ultiem woongeluk voor iedereen bereikbaar.’
Goossens heeft een missie. Wij maken ultiem woongeluk voor iedereen bereikbaar. Bij ons shop je voor een betaalbare prijs een highclass interieur.

Met meubels in maar liefst vier verschillende woonstijlen en de vele personaliseer mogelijkheden zorgt Goossens ervoor dat jouw woning voldoet aan al je woonwensen. Voor de meeste producten in onze collectie, bepaal jij zelf het materiaal en de kleur. Zo wordt je huis een echt thuis, de fijnste plek op aarde door middel van prachtige designs en hoogwaardig comfort.

interieuradvies

Duurzaam

We zijn vooruitstrevend.

Daarom zijn we steeds op zoek naar verbeteringen, óók op het gebied van verduurzamen. De laatste jaren hebben we hier al behoorlijke stappen in gezet. We maken bewuste keuzes voor een duurzame toekomst voor mens en milieu. Zo hebben we een speciale Eco-collectie ontwikkeld die duurzaam geproduceerd is, is al ons intern transport volledig elektrisch en compenseren we de uitstoot van onze vrachtwagens met CO₂-compensatieprojecten van Shell. Maar we willen meer en kunnen meer. Onze ambitie is om in de toekomst het meest duurzame retailbedrijf in de woonbranche te zijn.

meer over een duurzaam interieur

Goossens touch

Ieder item dat door ons is ontworpen bevat een specifiek aspect waardoor het een uniek Goossens-product is, namelijk de Goossens touch. Een accent dat warmte in jouw ruimte toevoegt, er een fijne sfeer creëert. Dat zit ‘m tot in de kleinste details.

Een unieke stof, een fijn stiksel, een gedurfd lijnenspel. Goossens maakt jouw interieur bijzonder, omdat jij bijzonder bent. En dat intensieve proces start al aan de tekentafel, waar designers van onze eigen afdeling 'Product Innovation & Design' met hun kennis en kunde, starten met het ontwerp.

Wereldwijde en maatschappelijke trends spelen hier een belangrijke rol in. Door bijzondere ontwikkelingen vroeg te signaleren, kunnen onze designers deze innovaties vertalen naar ultiem woongeluk van onze klanten. In het ontwerpproces bieden we ook de ruimte aan jonge talenten om hun ontwerpen in te dienen. Met onze designcontest kunnen beginnende interieurontwerpers hun innovatieve zitmeubel bij ons insturen. Het winnende ontwerp nemen we dan in productie en maakt volgend jaar deel uit van onze meubelcollectie.

meer over de goossens touch

Personaliseer jouw interieur

Om de beste versie van jezelf te zijn, is het belangrijk dat jij je thuis voelt. Een persoonlijk interieur, waar je de mooiste momenten beleeft en herinneringen maakt, is daarom essentieel. Meubels die jou voorzien van het comfort dat jij wenst. Voorzien van je favoriete materiaal en de mooiste kleur. Daarom kun je een groot deel van onze unieke collectie zelf personaliseren. Zodat het meubel nóg unieker wordt.

meer over personaliseren

Nieuwste storeconcept

In de nieuwste inspiration stores ervaar je een totaal nieuwe shopbeleving. Alle zintuigen worden geprikkeld: woon- en slaapkamer komen samen in een van de Goossens-woonstijlen, iedere ruimte heeft een eigen geurbeleving, er is een Green Room en door middel van digital signing kan de klant zijn persoonlijke looproute kiezen.

Inmiddels telt Goossens ruim 20 winkels in Nederland en België, een zeer uitgebreide webshop en een groot DC in Veghel.

vind een winkel in de buurt