Interieuradvies voor je woon- en slaapkamer | Goossens

Alles over matrassen

advies-artikel-matrassen

Lekker slapen heeft alles te maken met het matras. Het zal je niet verbazen dat de keuze hierin oneindig is. En dat is verwarrend. Laten we voorop stellen dat een matras persoonlijk is, waarin je fysieke aspecten een belangrijke rol spelen.

Lichaamsbouw, lengte, temperatuur en lichamelijke ongemakken bepalen welk matras bij jou past. Voeg daar nog je favoriete slaaphouding aan toe en je hebt een matras op maat.

bank-op-maat-algemeen

Speciaal voor jou op maat gemaakt

Heb je ein-de-lijk je droombank gevonden, is ‘ie net niet groot genoeg voor het hele gezin. Die plofbank die zo heerlijk zit? Niet in de kleur die bij de rest van het interieur past. We begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn.

Lees meer

advies-artikel-leer

Liefde voor leer

Natuurlijk wil je dat je nieuwe zitmeubel zo lang mogelijk meegaat. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het leer zo nu en dan een beetje liefde geven. Ieder leertype vraagt om een andere behandeling.

Lees meer

advies-ingangen-tafelopmaat

Tafel op maat - Blade

In een wereld waarin smaken van elkaar verschillen en waar trends hand in hand gaan met eindeloze pracht, biedt eetkamertafel Blade uitkomst. Een stoere, robuuste tafel die helemaal naar persoonlijke wens is samen te stellen. Jij bepaalt welk blad hij krijgt, hoe de poten eruit komen te zien, welke afmetingen hij krijgt én hoe hij afgewerkt wordt.

Lees meer over Blade