Rechthoekige vloerkleden

293 resultaten

Nieuw
Goossens

Vloerkleed Xen

999,-
Desso

Vloerkleed Silhouettes Prisma

Uit voorraad leverbaar
649,-
Nieuw
Goossens

Vloerkleed Miller

999,-
-10%

Sale

Goossens

Vloerkleed Russel

1.399,- 1.259,-
-30%

Sale

Goossens Excellent

Vloerkleed lucan

Uit voorraad leverbaar
899,- 629,-
Goossens Basic

Vloerkleed Tealo

199,-
Goossens

Vloerkleed Lenta rechthoekig

Uit voorraad leverbaar
449,-
Goossens Eco

Vloerkleed Finio

599,-
-20%

Sale

Goossens

Vloerkleed Tier

599,- 479,-
-15%

Sale

Goossens Eco

Vloerkleed Hexa

399,- 339,-
-40%
Goossens

Vloerkleed Galata

399,- 239,-
Goossens Excellent

Vloerkleed Cordi

999,-
-20%
Goossens

Vloerkleed Tica

Uit voorraad leverbaar
249,- 199,-
-20%

Sale

Goossens

Vloerkleed Vera

499,- 399,-
Goossens Excellent

Vloerkleed Unique

999,-
Goossens Basic

Vloerkleed Pip

199,-
-20%

Sale

Goossens Eco

Vloerkleed Tivam

399,- 319,-
-20%

Sale

Goossens

Vloerkleed Sans

499,- 399,-
Goossens Basic

Vloerkleed Decres

199,-
Goossens Eco

Vloerkleed Fugo

999,-
By-boo

Vloerkleed Blush

249,-
Goossens Basic

Vloerkleed Liseen

299,-
Goossens

Vloerkleed Atto

449,-

30 van 293 producten


Rechthoekige vloerkleden

Een rechthoekig vloerkleed is de meest gekozen vorm vloerkleed. En dat is niet voor niks! Zowel in de zithoek onder de bank en salontafel of bijvoorbeeld onder de eettafel accentueerd een vloerkleed je ruimte en laat het je meubels nóg mooier uitkomen. In je hal of de gang kan je kiezen voor een smaller, rechthoekig vloerkleed. Dan krijg je een loper effect waardoor je gasten zich meteen welkom voelen in je woning. 

Rechthoekige vloerkleden in alle vormen en maten

Wij hebben rechthoekige tapijten in allerlei kleuren, stijlen en materialen. Van hoogpolig of laagpolig, zuiver wol of katoen, je vindt altijd een vloerkleed van de beste kwaliteit dat past bij jouw interieur. Voornamelijk de functie van een vloerkleed is bepalend voor het materiaal. Zo is een wollen kleed gemakkelijk te onderhouden, doordat de vezels geen vuil aantrekken. Een katoenen kleed is dan weer lekker licht en luchtig en gemakkelijk te reinigen en een synthetisch kleed is weer een goed alternatief voor mensen met een allergie. Vloerkleden van jute, kokos of sisal zien we steeds vaker terug in de laatste interieurtrends. Deze natuurlijke materialen zijn oersterk en slijtvast en daarmee erg duurzaam. 

Vloerkleden hebben we in de maten 170x230 tot 200x250cm. Het kan zijn dat de maat van je vloerkleed 5% afwijkt van de aangegeven maat, hij kan dus iets groter of kleiner uitvallen dan aangegeven. Dit komt omdat onze vloerkleden met de hand worden geweven. Echte vakmanschap! 

Onderhoud van je rechthoekige tapijt 

Wil je eventuele slijtage voorkomen, dan raden wij aan om je vloerkleed zo goed mogelijk te onderhouden. Stofzuig het tapijt in ieder geval 1 x per week, ook als je denkt dat het niet nodig is. Heb je huisdieren? Dan raden wij aan om de frequentie te verhogen, haren van je lieftallige beestje weten zich vaak snel te nestelen in het kleed. Ook kun je het vloerkleed af te toe draaien, zodat de plekken die meer worden belopen, niet zo hard slijten.

Daarnaast willen wij je wijzen op onze vlekgarantie. Hiervoor kun je kiezen als je een vloerkleed koopt, in de webshop of in de winkel. Met deze vlekgarantie heb je 5 jaar lang de garantie dat de vlekken in je vloerkleed verwijderd kunnen worden. Daarnaast kun je vlekken verwijderen met onze vlekkenspray Cleantex. Lees voordat je dit middel gaat gebruiken de gebruiksaanwijzing. Wrijf bijvoorbeeld nooit over de vlek, maar dep met een schone doek.

Heb je een hoogpolig vloerkleed gekocht? Draai het vloerkleed om en klop zachtjes met je vlakke hand op het kleed, zo valt de viezigheid eruit. Gebruik hiervoor geen mattenklopper!

Koop hem online of in de winkel

In onze webshop vindt je een groot scala aan vloerkleden. Wil je de vloerkleden zelf zien en voelen, kom dan langs in één van onze winkels. Onze verkoopspecialisten helpen je graag bij het zoeken naar het vloerkleed dat in jouw interieur past.