Droom jij van een interieur zoals die van de rich & famous? Maak je droom dan werkelijkheid met woontrend ‘ A Taste of Elegance’. Less is more gaat voor deze woontrend niet op. Luxe en overdaad is dé look & feel. Die wordt gecreëerd met rijke materialen zoals marmer, velvet en donker hout. En gouden accenten, het liefst in overvloed. Laat dat vleugje glamour maar komen!

Een goud randje

Goud is de sleutel tot succes en mag niet in je luxe interieur ontbreken. Deze kleur, die je interieur chiquer maakt, is vooral geschikt voor woonaccessoires en spiegels. Maar ook als accent van je meubel. Het kleurenpalet van ‘A Taste of Elegance’ bestaat vooral uit roze, smaragd groen, zwart en amber, een oranje-gele tint. Items in deze kleuren geven het interieur een extra upgrade. Zwart zorgt voor het chique in huis.

En ook op de muren zien we de kleurensamenstelling terug in prachtige patronen. Iets meer lef toon je als je kiest voor marmerpatronen op de wanden van je woning. Door wit toe te voegen in je interieur, geef je de weelderige kleuren wat tegenwicht en wordt het geheel wat rustiger.Speelse en elegante vormen

Deze stijl staat zowel voor geometrische als organische vormen. Strakke lijnen worden afgewisseld met ronde silhouetten en dat maakt deze elegante stijl wat speelser. De verschillende vormen versterken elkaar en zorgen voor de juiste balans in je interieur.

Stylingtips

Combineer de meubels uit deze woontrend met glazen accessoires, zoals de meest artistieke vazen, bijvoorbeeld vazen van gemêleerd glas, en designlampen. En ook een of meerdere stolpen met daarin een gouden accessoires is een elegante toevoeging in huis.

Extra glamour geef je je slaapkamer als je kiest voor een stijlvol hoofd- én voetbord voor je boxspring. En vergeet geen glamourous dekbedovertrek. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte variant waarop weelderige bloemen getekend zijn? Dat is elegantie ten top.

Je slaapkamer straalt ook meer luxe uit als je je bed rijkelijk opmaakt. Naast de hoofdkussens, kun je velvet sierkussens op bed plaatsen in diverse maten. Hoe meer gebruik je maakt van verschillende stoffen en vormen, hoe eleganter dit oogt.

Wat erg opvallend is voor deze woontrend, is dat niet één, maar álle meubels een eyecatcher mogen zijn. Shop alles wat blinkt en opvalt!