• 18-02-2018
  • Woonkamer
Blog frisse woonruimtes 1

Het voorjaar staat weer bijna voor de deur! Dat betekent meer licht en langere dagen. De perfecte tijd dus om je interieur een fijne opkikker te geven. Hoe je dat doet? Heel simpel; volg gewoon ons voorbeeld. Na het lezen van deze  inspiratie voor een frisse woonkamer, barst je weer van de ideeën. 

Lente in je woonkamer

Een flinke portie daglicht is dé perfecte opfrisser voor elke ruimte. Maar ook zonder veel natuurlijk lichtinval kun je jouw woonkamer lekker fris inrichten. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een grote hoekbank in een lichte kleur. Hoekbank Baretta reflecteert het binnenvallende licht en frist zo de hele boel op. Kies daarnaast voor meubelen met een rank onderstel, zoals een salontafel van blank hout met dunne pootjes en toffe eetkamerstoelen van draadstaal. Deze zorgen voor een mooie, lichte balans naast de stevige bank. Ook laten deze meubels veel daglicht door en houden ze de kamer optisch lekker luchtig. Een groot vloerkleed en een fijn vachtje in een natuurlijke tint maken de woonruimte extra fris  en toch gezellig.


Blog frisse woonruimtes 2

Zachte zithoek

Bank Timo is er één om verliefd op te worden. Heb je ook een grijze bank? Of ben je van plan om er één te kopen, maar ben je bang dat hij de kamer te donker maakt? Dat hoeft niet. Met een karpet in een lichtere tint dan je bank, creëer je in een handomdraai een frisse look. Een groot vloerkleed doet namelijk wonderen. Of nog beter: 2 vloerkleden! Ze brengen veel sfeer in huis en fleuren de boel op. Mag  het nog steeds een stukje vrolijker? Kijk dan eens naar je woonaccessoires. Leef je uit met kleurrijke sierkussens en plaids? En wat denk je van een mooie vaas met bloesemtakken of een lantaarn voor extra gezelligheid? Als je goed rondkijkt, zie je vaak veel mogelijkheden om je woonruimte nog meer te laten stralen.

Blog frisse woonruimtes 3

Natuurlijke oppepper 

Na een dag genieten van de lente, is het heerlijk om thuis languit op de bank te ploffen. Bank Dolce Vita is dan precies wat je nodig hebt. Trek je schoenen uit, zak lekker weg in comfortabele kussens en geniet van het goede leven. Het fijne materiaal van de bank is heerlijk zacht voor je blote benen, dus laat rokjesdag maar komen! Met handige tafeltjes binnen handbereik, kun je makkelijk jouw hapjes, drankjes en boeken kwijt. En wil je jouw woonkamer (en jezelf) een echte oppepper geven? ? Kies dan voor meubels van onbewerkt hout en een oase van groen aan bloemen en planten. Door jezelf te omringen met natuurlijke materialen, ziet je zithoek er zelfs op de somberste dag licht en luchtig uit. Met open draadverlichting geef je jouw interieur een extra stralende boost. 

Meer frisse woonitems: 

Goossens

Salontafel Bjarte

Meekleurende poot | Eiken olie wit

899,-
In prijs verlaagd
Goossens

Vloerkleed Mende

170 x 230 cm | Mende, roze

499,-
Goossens

Bijzettafel Cruzado

Eiken naturel

249,-